Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51202
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 02:36

Konu: öksürük
Mesajı Yazan: hayat1977
Konu: öksürük
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2015 Saat 21:10
Kadir Bey 4,5 yaşındaki yeğenim de 2 yıldır geçmeyen öksürük ve burun tıkanıklığı var yenizin şurup, ventolin buhar, onceaır hap kullandı illiadın fısfıs,nasoneit fısfıs kullandı fısfıslar rahatlattı alerjik astım tanısı kondu nerdeyse her ay bir antibiyotik kullanıldı antibiyotik kullanıldığında rahatlıyordu sonra tekrarlıyordu ballı zencefil kullanıldı hatmiçiçeğini sütle kaynatıp içirdiklerinde rahatladı 2 ay önce geniz eti, bademcik ameliyatı ( gece horlama, nefes tıkanıklığı, uyurken çok hareket etme şikayetinden dolayı )oldu şimdi iyi oldu biz sizi daha yeni öğrendiğimiz için bu saatten sonra ne yapabiliriz çok mu geç kaldık ???

bir de 4,5 aylık kardeşi var sürekli kusan bir bebek ama kilo alımı iyi olduğu için sorun yok denildi 3 haftadır balgamlı öksürük ve sabahları burun tıkanıklığı sonrasında  da rahatsız edici sümük oluşuyor doktorlar allerset surup, zespira toz, illiadın fısfıs verdi kardeşim hiçbir ilacı kullanmadı burunu xlear ile temizliyor  ne yapmalıyız yardımcı olursanız seviniriz

Confused

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2015 Saat 22:22
1- Gecmis olsun, butun kaziklari yemissiniz..... Bu kis gene hasta olacak. Bari bundan sonra yapilacaklari dogru ogrenin.
2- Kusmasi asiri yemesinden. Hastalik olsa idi, kilosu geri kalirdi.. Az yedirin. Sakin ilac kullanmayin. Eski mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat