Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

SUREKLI UYKU

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51206
Tarih: 05 May 2025 Saat 20:49

Konu: SUREKLI UYKU
Mesajı Yazan: 7beni
Konu: SUREKLI UYKU
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2015 Saat 16:22
Hocam iki haftadir atessiz burun akintisi oksuruk vardi dunn alti kere kustu gece surekli oksurdu ogurdu.bugun ateslendi hicbirsey yemiyor su dahi icmiyor bugunde bir kere kustu.ates 38.4 ..37.2 arasi gidip geliyor surekli uyumak istiyor uyanikkende ruyada gibi konusiyor.Az once cisini yapti karnim ahriyor uyuyalim dedi .napayim hocam.yardim.edin her ihtimale karsi emedur ve ibufen yanimda ikisinide kullanmadim. Domuz gribimi
bu sene krese basladi
 36 ay 17kilo boy 1,01cm

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2015 Saat 18:12
Ister Domuz Gribi olsun, ister siradan Grip veya Viral ishal olsun, SAKIN:Ilac/antibiyotik vermeyin. Atesine de karismayin. Cok kusarsa, Emedur100 fitil kullanin. (Gunde en fazla:2x1)

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2015 Saat 13:13
KHocam sabah uyandiginda iyiydi simdi yine ateslendi ve oksurukten nefes alamiyor dili bembeyaz ve cok kotu agiz kokusu var .bi kan ta hlili yaptirip serum taktirsakmi yemek yiyemiyorya iyi gelirmiki.caresiz hissediyorum.iki gundur gecedir uykususuz hocam

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2015 Saat 18:43
Sadece; Kan sayimi yaptirin ve tamamini bana yazin.

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2015 Saat 10:30
Hocam hastanedeyiz su an.kan tahlili sonuclaribi bekliyoruz serumda taktilar sivi takviyesi icin.dr cigerlerden ses gelio kesik kesik oksuruo konusuo dedi.bende wbc ye bi bakalim.dedim.rontgen cekelim dedi istemiyorum dedim.sonuclari yazarim

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2015 Saat 10:48
Wbc7.14
Rbc 4.24
Hgb 10.9
Hct 31.9
Mcv 75.2
Mch 25.7
Mchc 34.2
Rdw 13.2
Pdw 10.7
Plt 275
Mpv 9.9
pct 0.27
Neut 60.8
Lym25.8
Mon 13.3 h
eos0.0L
baso0.1L
neut 4.34
Lym 1.84
Mon 0..95h
eos 0.00
Baso 0.01
Hastanrdeyiz hocm cvpp bekliorum kutfen

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2015 Saat 16:17
Hocam azomax diye bir ilac verdi oksurugu hecmezse unb.ye goturun dedi.
surekli uyuyor uc kilo verdi iki gunde ne bu jocam bir yudum.su disinda bucuduna bisey girmiyor.Esim arkadaslarim herkes benimle kavga ediyo nasil annesin bicdanin yokmu diye kahroluyorim.napim nolur soyleyin.evladimi oyle hareketsiz gordukce mahvaluyorum

Mesaj Tarihi: 23 Kas 2015 Saat 19:09
KACIN..... Hemen oradan kacin, yoksa tavuk gibi yolarlar sizi...
WBC:7.14 ve o namussuz hala antibiyotik yaziyor. Hemde en olmayacak Antibiyotigi..
Cocugunuz Grip geciriyor.
Sadece: Limonlu bal, Srum fiz ve ColdMix kullanin..
Yoksa; "Sahtekarligin 3 safhasi' da size uygulanir.

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2015 Saat 18:57
Hocam antibiyotik vermemek.icin esime karsi direnmeye devam.ediyorum.dun oglum iyiydi.ogleden sonra yine ateslendi esim.ibuf..n verdi..bir yazinizda.onbes saniyede onbesten fazla nefesi varsa.zaturedir uaziyordu.cokmhizli.nefes.alip veriyor.zature olsa kanda cikardi dimi.hocam...neden hala iyilesmedi..okdr grip uc aynsuren oksuruk.gecirdik bunun gibisini gormedim.birde dediginiz gibi kusma yerinin ishale birakti..nolcakmsimdi hicam napayim

Mesaj Tarihi: 24 Kas 2015 Saat 21:44
Kan sayiminda; WBC dusuk oldugu halde, VIRAL Zaturre olabilir. Bunlar kendiliginden duzelirler, tadavileri de yoktur.

Mesaj Tarihi: 30 Kas 2015 Saat 09:48
Hocam 5 gün ateş sonunda oğlum ayaklandı. Sizin manevi ve tıbbi  desteğinizle mücadele ettiğimiz bu hastalıktan şu anda geriye kalan öksürük ve burun akıntısı. Bu öksürüğün aylarca sürebileceğini biliyorum.O yüzden rahatım.
ishali de geçti iştahıda açıldı herşey normalleşti.
Antibiyotksiz ve havasız atlatmanın sevincini yaşıyorum.

ne doktorların dedİği gibİ zatürre olmuştu ne hastaneye yatması gerekiyrdu. Sadece dedğiniz gibi gripti.Bunları yazıyorum ki diğer arkadaşlarda öğrensin diye.

ayrıca eşim başta olmak üzere on kişinin psikolojik baskısıylada uğraştım.

Biliyorum yine hastalanınca size benzer soruları soracağım ama yukarıda da dediğim gibi siz annelerin manevi desteği güç toplama şeklisiniz. Dibe vurduğumuz anda bizi çıkartıyorsunuz.

SİZİ SEVİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM.

Mesaj Tarihi: 30 Kas 2015 Saat 18:06
Maalesef, size uygulanan; SAHTEKARLIK Turkiye'de cok yaygin olan bir sahtekarlik cesitidir...
Ve, isin kotu yani, hem Saglik Bakanligi, hem pacoz Universiteler, bu sahtekarliklari desteklemektedirler.. Eskiden bir Hacettepe vardi, mevcut hukumet onunda icine etti..

Mesaj Tarihi: 01 Ara 2015 Saat 10:28
Hocam oğlumu bu hastalık sürecinde kan tahliline götürdüğümde çok enteresan birşey gördüm. Orada çalışan bir doktor çocuğunu hemsireye teslim ederek "buna biraz hava verin üsütmüş ventolin bilmem ne bilmem ne koyun içine yarım saat dursun " dedi ve gitti. ve daha da enteresanı çocuk müthiş keyifli hareketliydi biz baygın getirdiğimiz halde hava verdirmiyoruz.İlaç verdirmiyoruz...
Onlar Kendi çocuklarına bile aynı olayı uyguluyorlar çok şaşırmıştım. 

Mesaj Tarihi: 01 Ara 2015 Saat 18:09
Her zaman diyorum... Domuzun basi, Universitelerdir.. Resmen sahtekarlik egitimi veriyorlar... Egitimleri bu sekilde!! Yaptiklarinin dogru oldugunu saniyorlar.
2006'da, GSK firmasi butun dunya'da bu sahtekarliklari, rusvetlerle, hediyelerle, doktorlari ayartarak baslatti.. Gecen sene, GSK butun dunya ulkelerinden, ozur dilemek ve yaptigi ahlaksizligi itiraf ettirmek zorunda birakildi.. GSK'nin, Dunya'da ozur dilemedigi tek ulke, Turkiye'dir..
2006 Kurban Bayraminda, Turkiyeden tam 300 doktor, Karayiplerde 1 haftalik geziye goturulduler. Hicbiri Ozel Muayene hekimi degildi. Hepsi Bakanlik mensubu veya Universite hocasi idi...

Royal Caribbean Firmasi
Navigator of The Seas gemisi...

Sikiyorsa, itiraz etsinler, hepsini, isim-isim aciklarim..

Mesaj Tarihi: 02 Ara 2015 Saat 10:19
Hocam siz bize türkiye de varsa ! size benzeyen dr ları önerseniz.Mesela kocaeli de varmı?

Mesaj Tarihi: 02 Ara 2015 Saat 17:36
Zor. Varsa bile ben bilmiyorum... Tibbiye'de, hic Turk hocalarin dersini dinlemeyecek, sadece Ingilizce asillarindan Ingilizce kitaplardan Tibbi  ogrenecek, en az 7-8 Ingilizce Tip-Ilim  mecmualarina  abone olacak, her 4 senede bir Nelson Pediatri kitabi satin alacak,   ancak ondan sonra..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat