Çeneden ses gelmesi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51212
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 14:55
Konu: Çeneden ses gelmesi
Mesajı Yazan: Yagmurum
Konu: Çeneden ses gelmesi
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2015 Saat 01:21
Merhabalar doktor bey. Kız bebeğim 5 aylık. Çenesini sağa sola çevirerek, parmak kıtlatıldığında çıkan ses gibi sesler çıkartıyor. Hem elimiz çene altındayken hissediliyor hemde dışarıdan sesi bariz belli. Ne olabilir bu durum?
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2015 Saat 18:27
Onemli degil, kendiliginden gecer.
|
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2015 Saat 22:35
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2015 Saat 01:59
Dokttor bey ne zamandır soracağım korkumdan sormadım. Bebeğimin 3 aydır ensesinin üst sağlı sollu tarafında birazda kafaya yakın. Tam kulak memesinin hizasından kafasının arkasında küçük bezeler var ve kayıyor. Doktor yağ bezesi dedi ve büyürse getir dedi. Sağda olan beze parmağımı farklı açılardan koyduğum zaman boyutu değişiyor. Sağdan doğru yokladığımda büyük soldan doğru yokladığımda küçücük geliyor. Solda ki beze sağdakinden çok daha sonra çıktı ve yanyana iki taneler. Nedir bunlar ve neden çıkarlar:/
|
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2015 Saat 02:19
Bu arada kafasını aşağı sarkıttığında daha büyük nohut kadar ama düz durduğunda daha küçük geliyor ele
|
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2015 Saat 08:32
Şimdi farkettim farklı açılardan büyük oluyo dediğimin hemen dibinde bir tane daha var yapışık gibi. Soldakindede 2 tane var ama aralarında bir parmak kadar boşluk var. Bunlar ellendikçe büyürler mi? Sanki ben elledikten sonra ertesi günü büyümüş gibi geliyor
|
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2015 Saat 18:19
Sacli derideki, ufak, mikroskopik siyriklardan, yaralardan; mikrop girmesi ile olurlar. Bilhassa kafasinda "Konak" olmus olanlarda daha sik gorulur. Zamanla kaybolacaklar. Fazla kurcalamayin.
|
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2015 Saat 19:01
Evet konakları daha yeni geçti, birde kulaklarının arkası çok az mantar diyorlar sanırım ondan olmuştu. Yani beyaz kabuklar vardı. Çok teşekkür ederimm
|
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2015 Saat 19:05
Her gun banyo yaptirin, Serin tutun, asiri giydirmeyin, kafasi terlemesin.
Sakin corap, takke giydirmeyin, yaslilari dinlemeyin.
|
Mesaj Tarihi: 23 Kas 2015 Saat 20:03
Dediklerinizi birebir uyguluyorum bebeğim çok huzurlu sayenizde yanlz birşeyi öğrenmek istiyorum. Ben bebeğimi tek uzun kollu atlet ve alt eşofman ile tutuyorum annem ise ısrarla askılı atlet üzerine alt üst eşofman giydirmemi söylüyor. Kış tam geldiği zaman nasıl giydirmem gerekecek ona göre çok merak ediyorum. Önemli olan ev sıcaklığı değil midir? Evimiz 24 derece geceleride 23 oluyor. Ben kendi bildiğim gibi giydirme devam mı edeyim yoksa hiç değilse atlet üzerine eşofman mı giydireyim
|
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2015 Saat 06:44
Siz cocuga bakin... Kafasi terlemeyecek kadar giydirin. Ususe bile onemli degil, yaslilarin sandigi gibi; usutmekle hastalik olmaz. Sakin onlari dinlemeyin.
|
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2015 Saat 11:22
Tamam doktor bey teşekkürler...
|
|