Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gece işemesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51462
Tarih: 30 Tem 2025 Saat 07:45

Konu: gece işemesi
Mesajı Yazan: MaRaL
Konu: gece işemesi
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2015 Saat 22:47
merhaba hocam
oglum nisan 2010 dogumlu
gece i$emesi sorunumuz  vardi su son 15 gune kadar
once yaptigi miktar azaldi, sonra yapma araligi seyreklesti, 1 haftadirda yapmiyor hiç 
(minirini hiç kullanmadim  dr reçete etmedi ille 6 yasini bekliycez diye tuutturmu$tu)
$u an bez baglamiyorum
sorum tekrar ba$lama ihtimali olurmu, yinede bez baglasammi Sleepy

-------------
">
http://lilypie.com">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2015 Saat 02:50
Genelde, 4 yasindan sonra, "Gece isemeleri" durur.. 4 yasindan sonra, Minirin  kullanilir.
6 yasini beklemesi, irtibat kaybolmasin diye... Tamamen duygusal!!!

Gece isemeleri tekrar olursa, Minirin kullanin, hicbir zarari yoktur.

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2015 Saat 11:34
saolun hocam, siz hep tavsiye ettginiz için kullanmak istedim ama dr reçete etmeyince ecane vermiyor :(
in$allah geri baslamayiz da gerek kalmmaz bundan sonra

-------------
">

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2015 Saat 18:53
Goruyorsunuz degilmi yapilan namussuzluklari.. Hastanin cikarina oldumu, hicbir ilaci yazmazlar..
Islerine geldimi; 1 cuval ilac yazarlar.

Mesajı Yazan: ebelener
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2015 Saat 08:55
Izninizle araya giriyorum. 
Kadir bey, kizim 5 yasinda. 2,5 yasindan beri cisini kakasini soyluyor, hatta geceleri cisi geldiginde kendi kalkip yapiyordu. Son 1 aydir geceleri altina yapiyor. Bu degisikligi yorgunluguna (kutuk gibi uyuyor), usumesine (hala kalorifer yakmadik ve ustunu aciyor) ve 3 yasindaki kardesini kiskanmasina (cisini halletti ama kakasini hala altina yapiyor) bagliyordum. 2 haftadir geceleri ben cise kaldiriyorum, sonra bir daha altina yapmiyor. Simdi yazilanlari okuyunca acaba benim yazdigim sebeplerle mi yoksa ilac kullanacak bir durum var mi suphe ettim. Ne dersiniz? 
Tesekkurler

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2015 Saat 17:46
4 yasindan sonra olan, her "Gece isemesinde"  Minirin sprey kullanin..
Tabii; ayda-yilda bir defa, kazaen  kaciranlarda tedavi gerekmez.

Mesajı Yazan: ebelener
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2015 Saat 09:01
Kadir bey, aksam kaldirmazsak haftada 1 gece isemesi oluyor. kaldirirsak kaza olmuyor. nasil degerlendirmek lazim bu durumu? minirin sprey in tedavisi nedir? ne kadar sure kullanmak gerekiyor? ilaci kullandiktan ne kadar sure sonra ilaca gerek kalip kalmadigini ve nasil anlayacagiz? tskler

Mesaj Tarihi: 14 Ara 2015 Saat 17:51
Minirin sprey ile, idrarin su kismi daha fazla 'geri-emilim' ile  geri alindigindan, idrar hacmi daha az oluyor.
Gunduz ilacin etkisi gecince, normal haline donuyor.
Genellikle, 1 kutu kullanip, gozleniyor, kacirma olursa, 1 kutu daha kullaniliyor.
Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2015 Saat 15:17
biz arada kaçiriyoruz hocam , SIKILDIM artik bu durumdan oglumda uzuluyor
bi daha dr  a gittigimde ablasi kaçiriyor deyip reçete ettiricem
zorla yalan soyletiyolar insanaaTongue

-------------
">

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2015 Saat 19:34
Maalesef....  Islerine geldimi en zararli ilaclari cuvalla yazarlar.

Mesajı Yazan: esya
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2015 Saat 10:10
Arkadaştan ozur dileyerek birşey soracagim konuyla alakalı. Arkadaşımın oğlu 2008 doğumlu sürekli gece işemesi var her gece yanı. Bez bağlıyor bezden bile tasiriyor artık buyudugu için. Gündüz de damlatma vardı ama o kesilmiş şuan. Ben minirin onerdim bi şişe kullandı bu yaz ama hiçbirşey değişmedi kullanırken de yine aynı şekilde gece işlemesi devam etmiş. Başka bi problem olabilir mi acaba? Ve işin ilginci çocuk hiç halinden rahatsız değil bezlenmekten de hiç rahatsızlık duymuyor.(Benim de aynı yaştaki oğlum onceki senelerde bikac ayda bir kacirirdi ama çok utanirdi.)  Annesi de bizde irsi sanırım  diyor.  Yakinlarinda da varmis boyle. Üniversiteye giderken bile kaçıran komşu oğlunu ornek verip sanırım biz de öyle olacağız diye üzülüyor. Bir tavsiyeniz var mi hocam?

Mesaj Tarihi: 16 Ara 2015 Saat 18:28
Minirin Sprey kullansin...  2. hatta 3. kutuda etkili olanlar var.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat