Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İSHAL

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51596
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 23:52

Konu: İSHAL
Mesajı Yazan: müptela
Konu: İSHAL
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2015 Saat 13:36
 Dr bey bugün haberden dolayi icim aciyor Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasinLamp Bir anne bebeginde ishal istahsizlik basliyor ve dr a goturuyor bu olay Japonyada yasaniyor hocam , dr bebekte birsey gormuyor ve ilac vermeden eve gönderiyor bebek ertesi gün vefat ediyor :(( hocam simdi bu ishal ne tür bir ishaldiki canina mâl oldu ben ishal olunca mikrobu atar diye ilac dahi vermiyorum ama bu haberi duyunca cok uzuldum size danismadan yapamadim eger farkli bir ishalse bunun belirtileri farkli midir ? Lamp

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2015 Saat 18:38
Bilmiyorum... Simdiye kadar da, hic ishalden cocuk olmus diye bir sey yok!!  Tehlikeli olabilmesi,  yani su kaybi olabilmesi icin:
Kusma ve ishal beraber olacak.
Tabii birde, o cocuktaki ishal "Zehirlenme" olabilir...

Mikrobiyoloji ihtisasim sirasinda, intihar kasti ile, "Malathion" ( Organik Fosforlu) Tarim ilaci icen ve ishali olan hastayi,
Intaniye servisine yatirmislardi.. Ben farketmese idim, hasta Organik Fosfor zehirlenmesinden olecekti.

Mesajı Yazan: müptela
Mesaj Tarihi: 21 Ara 2015 Saat 20:16
   Annesi ne iciyor nede yemek yiyor demisti wn son yorumunda belkide dediginiz gibi sıvı kaybıda olabilir Allah böyle bir imtihan vermesin kimseye hocam :( 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat