Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

süre(grip)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51679
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 05:10

Konu: süre(grip)
Mesajı Yazan: gul78
Konu: süre(grip)
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2016 Saat 12:15
Hocam öncelikle yeni yılınız kutlu olsun sağlıklı ve mutlu tüm dileklerinizin gerçekleştiği nice yıllar dilerim. 
7 yaşındaki oğlum 10 gündür hasta. ilk beş gün sadece akşamları 2 damla olacak şekilde illiadin damla kullandım.
çünkü burnu bir türlü açılmıyordu ve sabah gözleri çapaklı uyanıyordu. ardından sterimar ve sıcak su buharı
ile devam ediyoruz. bazen suyun içine dönüşümlü papatya ya da nane koyuyorum. Şimdi benim sormak istediğim 
10 gündür göğsüne viks sürüyorum sıcak su buharını bazen günde 3-4 kez yapmak durumunda kalıyorum
çünkü içinde uzun durmuyor. bu kadar süre bunlara devam etmenin bir sakıncası var mı? 
hala burnundan sarı turuncu renk gibi sümük çıkıyor. ve öksürük devam ediyor. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2016 Saat 18:20
Niye okumadan sual sorarsinizki!!!!
Griplerin tedavileri yoktur, en az 2-3 hafta surerler. Hele bu Aralik-Ocak aylarinda, Gripler en fazla gorulurler.
Her sene; bu aylarda,  ayni sualler soruluyor.
Lutfen okuyun, Gripler iyilesmez!!!  Hatta bu aylarda, pespese hastalik yaptiklarindan, butun kis bu sikayetleriniz olabilir. Bu devre bu yaslarda;  2 kis olur, bir daha bu kadar agir olmaz.
Zaten dikkat edin, butun sahtekarliklar, butun Bademci-Geniz eti ameliyatlari sizin bikkinlik duydugunuz bu devrede uygulanan sahtekarliklardir..
Niye. 7 yasinda buyuk cocuklarda bu sahtekarliklar yok!!!
Goreceksiniz, onumuzdeki kis bu kadar agir hasta olmayacak.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat