Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

papüler ürtiker

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51756
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 15:48

Konu: papüler ürtiker
Mesajı Yazan: cigdemkalkan
Konu: papüler ürtiker
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2016 Saat 14:09
Kadir Bey Merhaba,

Kızım 8 aylık yüzünde, kafasında ve kolunda sinek ısırığı benzeri kabarıklıklar var ve  yaklaşık 3 aydır devam ediyor. Cildiye uzmanına gittiğimizde papüler ürtiker dedi ve tavegl şurup önerdi ancak bu şurupta 1 yaşından küçük çocuklarda kullanmayın ibaresi var. Alerji uzmanı alerji için testler yaptı yumurta akı, süt ve süt ürünleri ve buğday a baktı sonuçlar negatif olmasına rağmen zaditen damla kullanmamızı önerdi ve süt ürünleri hem benim hem de kızımın yememesini istedi. Kan tahlilinde IGE değeri 155 IU /ml  olarak çıktı bunun da alerjik bir bünyenin göstergesi olduğu söylendi.   Kızımın fotosunu yolluyorum. Yardımınızı rica ediyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2016 Saat 18:38
Tam bir sarlatan'a dusmussunuz...
1-  SAKIN Tavegy vermeyin.
2- Bu yasta; Allerji olmaz, allerjiler boyle dokuntu YAPMAZLAR..
3- Bu yasta hicbir Allerji Testi yapilmaz,
Zaten, hepsi negatif cikmis , zira bu maddelere karsi  allerji gelisebilmesi icin, ZAMAN (seneler)gerekir.
4- IgE: 170IU/mL ustu yuksektir..   Sizde DUSUK... Tam sahtekar.

Bu dokuntuler, bilhassa bu aylarda, sicak tutulan bebeklerde olur.
Hicbir sey yapmaniza gerek yoktur, serin tutun , her gun banyo yaptirin, kendiliginden gecerler.

Ayrica, kafa sekli anormal deforme olmus.  D vitamini almayan veya az alan cocuklarda, sirt ustu yat
ma sonucu olusur.. Hemen devamli yuzu koyun yatirmaya baslayin, ve 1 defalik, 1 ampul Dvit3 icirin.

Mesajı Yazan: cigdemkalkan
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2016 Saat 00:36
Çok teşekkür ederim Kadir Bey. Sanırım fotoğrafın açısından dolayı kafatası şekli biraz değişik çıkmış döküntüleri gösterebilmek için çekmiştim. Dvit3 her gün 4 damla veriyorum. Önden bir resmini daha yolluyorum ampül olarak vermeli miyiz dvit3?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2016 Saat 03:34
Yandan baktiginizda,  basin arkasinda; duzlesme, yassilasma varsa, Dvit3 Ampulu icirin. ve devamli yuzukoyun yatirin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat