Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ateş kusma aşırı halsizlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51793
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 08:39

Konu: Ateş kusma aşırı halsizlik
Mesajı Yazan: elifemel
Konu: Ateş kusma aşırı halsizlik
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2016 Saat 12:34
Hocam iyi günler.kızım 47 aylık 115 cm.17kg.cuma sabah kusma halsizlik yüksek ateş kusma başladı.ateş 4 saat arayla çıktı calpol le müdahele ettim. Dün Dr. GittiK viral dedi ilaç vermedi.ateş en son gece çıktı birdaha çıkmadı. Ama kusma geçmedi.aşırı halsiz gözünü açamıyorum. Hocam nasıl müdahele yapayım.sürekli uyuyor birşey yemiyor. kusuyor. Bal limon sf.kullanıyoruz.bu. devam ediyorum. Hastaneye götüreyimmi.karar veremiyoruz.yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler. 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2016 Saat 17:13
Hocam var olan şikayetler ishal eklendi.fakat burun akıntısı yada öksürük  ateş yok.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2016 Saat 22:15
SAKIN; ilac/antibiyotik kullanmayin, eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2016 Saat 23:58
Hocam kızımın ateşi yok ama halsizliği geçmedi.bir üyemiz ateş geçmiş olmasına rağmen halsizlik varsa bakteriyel hastalık olabilir demişsiniz.ne yapalım hocam.cumartesi götürdüğü Dr salı gününe geçmese antibiyotik başla dedi.ağızda koku yok dilde pas yok nadir öksürük var.Babamız gece açıldığı boğaz enfeksiyonu serum iğne antibiyotik verilmiş. Acaba bakteriyele çevirdi mi.şaşırdım.yarın Dr a gidip kan tahlilimi yaptırım hocam.İlginiz için teşekkür ederim. 

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2016 Saat 00:01
Hocam kafasını koyduğu yere uyukluyor.yemek ve meyve ada olsa yiyor.kan tahlili şart mı?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2016 Saat 07:22
Antibiyotik icin; ATES+Koku+Pas olacak... Ucu bir arada

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat