öncelikle selamlar hocam bize zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim kusura bakmazsanız bir kaç sorum olacak 1-oğlum 25 aylık 2 defa üst üste dilinde aft çıktı neden olur acaba?(azı diş çıkarıyor dişin çıkacağı yerde parça et var gibi bilmiyorum afta etkisi olurmu yinede söyleyeyim dedim birde kulaktan hafif ateş 37.7 kadar) 2-oğlumun gözünün biri yatar vaziyetteyken kapağı biraz daha açık gibi duruyor sıkıntı olur mu? 3-oğlumun ayak tırnakları hepsi kırık kırık duruyor acaba neden? 4-son olarak tayin dolayısıyla karsdayız buranın havası malum çok soğuk ve kuru afedersiniz bazen mafrazat kanlı bile oluyor oğlumunda öyle burnunu ve evi nemlendirmek için ne önerirsiniz( not: kalorifere su fazla koyamıyorum oğlum elliyor soğuk buhar makinesi var önermediğinizi bildiğim için kullanmıyorum)
hocam affınıza sığınıyorum çok soru sordum ama buralarda çocuğu hastanelerde süründürmek istemiyorum ve neticesi malum geçen kendim içinde size soru sormuştum açıkcası sizi yormamak için önce hastaneye gittim ve tam 4 kez dr çıktım sonucuda antibiyotik sizin cevabınızla kendimde rahatlamıştım iyiki varsınız hocam hakkınızı ödeyemeyiz:)
------------- Aybarsın Annesi
|