Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Cold mix

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51858
Tarih: 07 Eki 2025 Saat 21:20

Konu: Cold mix
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Cold mix
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2016 Saat 16:06
Sayın hocam kızım 50 aylık ve nerdeyse 3 senedir cold mix kullanıyorum çok da mennunum . bugün bir yazı okuduk 9 aylık bir çocuğu olan anne çocuğunu yastıkta yatırmadığı için bir mendile döküyor cold mix 'i ve mendil çocuk uyurken burnuna doğru kapanıyor ve çocuk çok öksürmeye başlıyor daha sonra doktora gittiklerinde bronş spazmı olduğu söyleniyor ve bunun nedenini cold mix'e bağlıyorlar. Ben 2 damla damlatmıyorum yaklaşık 7 veya 8 damla oluyordur damlattığım sağ ve sol omuzlarına birde kıyafetinin ön boğaz kısmına damlatıyorum daha rahat alsın diye faydasıda oluyor böyle damlattığımda böyle 7 veya 8 bilemediniz 10 damla damlatsak gerçekten bir sakıncası olur mu peki ? 3 yıldır bu şekilde kullandım yanlış mı yaptım herşeyden tedirgin olduk birde bu tedirginlikleri kafaya takıp korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Oca 2016 Saat 18:55
  ..." doktora gittiklerinde bronş spazmı olduğu söyleniyor ve bunun nedenini cold mix'e bağlıyorlar"

Tabiiki ona bagliyacak. Bu ilac yuzunden, kac tane hasta hic doktora gitmeden iyilesiyor, biliyormusunuz?..
Ellerinden gelse,  Zymafluor'a yaptiklari gibi, yasaklatirlar.
 2-3 damla yeterlidir. Fazlasi "keseye ziyan", zira ucup gidiyor.
Zaten 3 seneden beri kullanmissiniz, ne zararini gordunuz??

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat