Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

orta kulak iltihabı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51990
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 20:23

Konu: orta kulak iltihabı
Mesajı Yazan: maltin2s
Konu: orta kulak iltihabı
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2016 Saat 23:03
Merhaba Kadir bey
2,5 aylık kızım dünden beri ateşli ve çok huzursuz. Ateşle uğraşmayın dediğinizi biliyorum ama ağrısı olduğu her halinden belli onun için mecbur Calpol veriyorum. Zaten ilacın etkisi geçince başlıyor tekrardan inlemeye.  Başka bir üyeye bursa da doktor olarak halil gümüş ü tavsiye ettettiğinizi gördüm ve ona götürdüm bebeğimi. Gribe bağlı sağ kulakta orta kulak iltihabı teşhis etti ve antibiyotik verdi. Ama geldim baktım ki siz sadece illadin damla tavsiye ediyorsunuz bu durumda. Kafam çok karıştı .  Sizin tavsiye ettiğiniz doktor bile bu durumda antibiyotik veriyorsa biz daha kime gideceğiz. Ve asıl merak ettiğim sizinle aynı görüşlerde olduğunu söyleyen doktor la nasıl oluyor da böyle temel bi noktada ayrışıyorsunuz? Bu ayrışmanın sebebini anlamayı çok istiyorum. Bu arada antibiyotik başlamış bulundum. Evde illadin damla da var. Ne yapsam ki? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2016 Saat 06:49
Hemen Iliadin baslayin.
Turkiye'de benim kadar cesur bulamazsiniz. Her ne kadar benim cizgimde olsalarda, etraflarindaki PUST
doktorlarin, yalanlarla hastalarini ayartacaklarini bildiklerinden, arada bir, bu sekilde bol keseden Antibiyotik
verebiliyorlar.
Benim zamanimda, hastam cok oldugundan, ben kacan hastalari hic kafama takmazdim,
"Gelen agam, gidem pasam", ne halleri varsa gorsunler deyip, cizgimden hic sasmadim..
Cogu geri gelip, hangi PUST doktorun, hangi yalanlarla  kendilerini  kandirdiklarini anlattiklarindan,
onlari ismen  cok iyi bildigimden,  ancak arkamdan laf edebilirler..
Bunlarin en meshuru, Capa Tib'dan, hastadan rusvet aldigi icin atilip, Taksim Ilk Yardimda ihtisasini
tamamliyandi. Hastaya; Kemik Tuberkulozu tanisi koymustu. Aile, cocuk iyilesmeyince;  
Capa Tip Fakultesine gittiginde,   soytariligi ortaya cikmisti. Aile bana gelip herseyi anlatti.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat