Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

goz yasi kanali ve bagisiklik .

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52028
Tarih: 17 Eyl 2025 Saat 18:16

Konu: goz yasi kanali ve bagisiklik .
Mesajı Yazan: gelgorsanane
Konu: goz yasi kanali ve bagisiklik .
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2016 Saat 20:59
Hocam merhabalar 2.5 aylik bebegimiz yaklasik dogdugundan beri gozlerinde capaklanma var bir gozu iyilesti fakst digeri hala devam ediyor. Yaklasik 20gunlukken doktor masaj ve damla vermisti 3gun kullandik gecici olarak faydali oldu suan gozunde surekli sulanma var ve siklikla sari su seklinde geliyor capaklanma sari ve sulu forumda sizi takip ettim dun illiadin pediatr.aldim burundan ikiser damla gunde 2 defa veriyoruz acaba sorun tam olrak ne burada dr.goturuyoruz ama genelde sonuc alamadan donuyoruz. Bir sorum daha olacak yaklasik 1 ay once ishal ates sikayeti ile hastaneye gittik yaklasik 10 gun icerisinde 5 defa kan alindi diski ve idrar testide yapildi idrar ve diski temiz cikti her defasinda ancsk ilk iki hemogramda lenfosit ve notrofil degerleri normaldi,son uc testte notrofil degeri yaklasik 0.6lara kadar gerilemisti.son testte lenfosit degeri normale dondu ancak notrofil dusuktu kontrole gelin dediler fakat gitmedik 2 aylik asilari var vurdurmadik bagisiklik sistemi cokmus insandan enfeksiyon riski olan heryeden uzak tutun dendi asi yaptirmaktanda cekindik ne yapmamizi onerirsiniz 2 aylik asilari hemogram yaptirip dr.a danisarak mi yaptiralim yoksa hic mi yaptirmayalim?simdiden tesekkurler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2016 Saat 07:07
1- Goz: Genellikle, Sezaryen dogumla doganlarda, normal dogumdaki gibi, burun koklerine dogum
esnasinda, dogum kanalinda, basinc uygulanamadigi icin, "goz yasi kanallari" acilamaz.. Burun koklerine, cimdikler gibi pompalar tarzda masaj yapin.
2- Bosuna ugrasiyorsunuz. Butun yapilanlar, "Tamamen duygusal!".. Sizin bebege, bir hayri dokunsun
 diyemi yapildigini saniyorsunuz? Yapilanlarin hicbirine gerek yoktur.
3- O aptal doktora ne bakiyorsunuz!!  Daha Viruslerin;  "Kan tablosuna" nasil bir etki ettigini bile bilmeyecek
kadar zavalli bir aptal.
4- O aptalin hicbir dedigine kanmayin, asilarini yaptirin. 2 aylik asilarin yaninda; Rotavirus asisini da yaptirin. 3.5 aydan sonra yaptiramazsiniz.
Asilar ile ilgili makale ve Alt Forum yazilarimi okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat