|
Kadir Hocam
Çok teşekkür ederim. Size çok inanıyorum ve güveniyorum. Siz olmasanız hastanelerden çıkamayacaktık. Kızımın sesi boğaz spreyinden sonra daha iyi. Sesi biraz değişik öksürmeden dolayı ama ilk 3 gün kadar kısılmıyor. Öksürüğü arada oluyor.
Benim size sormak istediğim soru viral bir enfeksiyon böyle ağız burun akıntısı hapşurma olmadan sadece öksürükle başlar mı? İştahı, yemesi içmesi çok iyi. Önce ses kısıklığı ardından öksürükle başladı kızımda. Zaten akıntı hapşurma boğaz acısı olsa hiç endişelenmezdim. Sadece öksürük ve ses kısıklığı olan viral durumlar oluyor mu? Tuzlu su ile burun temizliğinde yeşil sümük falan da yok. Bir daha sizi öyle bir durumda rahatsız etmeyeyim diye soruyorum.
Bir de hocam en son sesi 8 Aralıkta kısılmıştı. O defa öksürük bile yoktu. Sadece gün içinde ara ara ses kısıklığı vardı. KBB gitmiştim. Çok yoğun geniz akıntısı var demişti. Kendi kendine geçti. Ama O zaman tuzlu su ile burun temizliğinde yeşil sümük çıkıyordu.
Aslında ne zaman KBB gitsek hep geniz akıntısı diyor. Dün gece de uyurken ilk 2 saat çok öksürdü ve hatta ağzına su gibi bişey geldi onu birkaç yudumda yutmaya çalıştı. Bu da geniz akıntısı olabilir mi hocam.
Geniz akıntısı ise yine korkmayacağım da benim korkum reflü olasılığı. Herşeyi yiyip içiyor. Midesi yanmıyor, ekşimiyor. Ağrısı yok.
Şimdiden sağolun hocam.
|