Merhaba Kadir hocam 22 aylık oğlumda sık ateşlenme ve döküntüler oluyor bu konuda size danışıp o şekilde hareket etmek istedim. çocuk hakkında da ufak bir açıklama yapmak isterim hocam oğlum ektopik böbrek doğduğunda bu şekilde bilgi verdi nefroloji doktoru sonrasında sintigrafi istedi bunun üzerine bir daha doktora gitmedim.. Herhangi bir rahatsızlığı olduğunda da hiç götürmedim çeşitli gribal ateş vs durumlarında.. Çocuğun genel durumu gelişimi çok güzel arada sırada sağlık ocağına götürüyorum hemşireler gelişim iyi diyor Bunun yanı sıra hiç bir aşısı yapılmadı (bu konuda belki kızabilirsiniz ancak biz eşimle böyle bir karar aldık kar-zarar oranını düşünürekten hocam)
Döküntü resimleri sadece iki farklı ateşte oluşanı çektim her ateşte bu şekilde oluyoruz ateş geçince akabinde sönüyor leke gibi kalıyor.. Sizin yönlendirmeleriniz eşim ve benim için çok önemli Son olarak hocam hiç ilaç kullanmadık bugüne kadar ne ateş düşürücü nede antibiyotik paket gıdalar tüketmedi çocuk,hazır yoğurt dahi yemeyiz..salam sosis sucuk tarzı ürünler mutfağımıza girmez.. deterjan yumuşatıcı kullanmıyorum çamaşır sodası sabun tozu gibi ürünler kullanırım hocam bunları açıkladım alerjik reaksiyona sebep olabilecek olasıklar dahilindedir diye değerli vaktinizi ayırdığınız için müteşekkerim iyi çalışmalar hocam
|