Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

22 ayılık oğlum Çekingen

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5242
Tarih: 17 Ağu 2025 Saat 20:56

Konu: 22 ayılık oğlum Çekingen
Mesajı Yazan: ardam
Konu: 22 ayılık oğlum Çekingen
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2008 Saat 19:17

Merhabalar,

Bizim oğlumuz 22 aylık çok akıllı ve uysal bir çocuk ben bebeğimin 0-3 yaş arası dönemini kaçırmamak ve daha iyi şartlarda büyümesini istediğim için işimden ayrıldım,tabiki bu durumun inanılmaz faydalarını görüyorum ancak en baştan beri kendi yaşıtlarına veya daha küçüklere karşı çekingen davranıyor kolay kolay adapte olamıyor,biz kreş düşünmeye başlamışken bu ciddi bir sorun olarak karşımıza çıkıyor.Diğer çocuklar tarafından hırpalanmasını istemiyoruz ancak daha büyük çocuklarla çok iyi anlaşıyor,kaygılanmaya başladık ve bu durumu düzeltmeye başlamak istiyoruz.Önerileriniz için çookkkk teşekkürler.Sevgilerle....Unhappy

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2008 Saat 23:05
böyle bir karar verebilme şansınız olması güzel. gerçekten de olanaklar varsa ilk 3 yaaşta çocuğun tek bakım veen kişiyle yakın teması önemli. henüz küçük ancak 2ç5 yaştan itibaren haftada bir-iki günle ve bir kaç saatle sınırlı oyun gruplarıyla başalyabilirsiniz. çekingenliği yavaş yavaş kaybolur.ş

-------------
özlem

Mesajı Yazan: ardam
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2008 Saat 16:06
Zaman ayırıp sorumu yanıtladığınız için teşekkürlerimi sunmak istedim.Sevgilerle....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat