Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kbb muayenesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52534
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 06:28

Konu: Kbb muayenesi
Mesajı Yazan: ZeynepEslem
Konu: Kbb muayenesi
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2016 Saat 17:50
Hocam merhabalar.7.5 aylık kızımı bugün kbb doktoruna muayeneye götürdüm.burnunu sürekli serum fizyolojik ve burun aspiratörü ile açmama rağmen devam eden bir burun tıkanıklığı ve burun içinde bitmeyen ufak bi hırıltısı olduğu için doktora gittik.bi de kulaklarını baş parmaklarını içine sokarak sürekli kaşıyodu ve sizin eski mailleriniz sayesinde illiadin kullanarak ve kulak kiri de olabilir ihtimaliyle 1 hafta gliserin kullanarak geçirdik çok şükür.doktora kulaklarında kaşıntı var dedim kir olup olmadıpını sordum kir yok gliserin damlatmayın nemden dolayı kulakta mantar olur dedi.burnunda ödem genizde hafif akıntı var biraz üşütmüş dedi(halbuki kızımın keyfi iştahı gayet yerinde bariz bir üşütme belirtisi biz görememiştik) ve bize peditus şurup,azro 200mg ve siprogut yazdı.ilaçları aldım ama vermedim.eski maillerinizi de okudum bu konularla alakalı ama yine de size bir danışmak istedim hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2016 Saat 18:15
SAKIN; o ilaclarin hicbirini kullanmayin..
Usutmek diye bir hastalik yoktur... Dunya'da bir tek Turk doktorlari bunu iddia ederler..
Siz bildiginiz gibi devam edin, yazilarimi okumaya devam edin.

Mesajı Yazan: ZeynepEslem
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2016 Saat 00:30
Çok teşekkürler hocam vakit ayırıp yardımcı olduğunuz ve bizleri bilgilendirdiğiniz için.selamlar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat