Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gıda allerjisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52660
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 12:08

Konu: gıda allerjisi
Mesajı Yazan: yaksu
Konu: gıda allerjisi
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2016 Saat 11:27
merhaba kadir bey. kizim 4,5 yaşinda.siz ne kadar arpacik da deseniz gida allerjisinden dolayi kizimun gozu boyle şişiyor gozu boyle olunca zyrtec kullaniyordum iyi geliyordu artik etki etmiyor sanki..kakaolu süt, balik kraker,cips, gofret kakaolu, çilekli sakiz ve çikolata yedi 1 hafta içinde bu hale geldi mumkun mertebe bu urunlerden uzak tutmaya calisiyoruz ,resimlerini gonderiyorum ne tavsiye edersiniz. daha oncede boyle olmustu goz doktoruna da gittik, allerji doktorunada gittik goz doktoru damla ve krem vermisti iyilesmisti fakat bu urunleri tuketirse ayni oluyor şu an oldugu gibi 2 gundur boyle bbugun sicak su pamukla hafif bastir cek yaptim napcaz boyle bilmiyorum biskuvi hic birsey yemiycek bu cocuk labne peynir dahi dokunuyor ayrica ilac olarak da zyrtec disinda kullanmadim bir de Kadir bey göz altinda hafif morluklarda olusuyor gozu şiştiginde..
Bir sual daha hocam çok sordum ama kizim corap giymiyor atletle dolasiyor surekli. hafif ve ince giysiler giydirmeme ragmen sicak oluyor deyip soyunuyor. bir de dikkat ettik sanki gozu boyle oldugunda hepten boyle yapiyor eşim allerjisinden dolayi yaniyor diyor bir alakasi olabilir mi?

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2016 Saat 11:40
x

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2016 Saat 12:13
x

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Mar 2016 Saat 18:25
Zyrtec kullanabilirsiniz.

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2016 Saat 19:51
zyrtec etki etmiyor artik. 
1-önerebilceğiniz başka allerji şurubu veya yöntem varmidir?
2-allerji için aşi var diye duydum bu konuda bilginiz ve tavsiyeniz nedir hocam?
3-allerji testi önermediginizi biliyorum ne tavsiye edersiniz... fakat cok caresiz hissediyorum kendimi... faydali olcagini dusundugunuz  allerji doktoru var mi tanidiginiz onerebilceginiz

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2016 Saat 10:40
2 gundur gunde 1 olcek zyrtec kullaniyorum size simdi son halini gonderiyorum hic bu kadar sismemisti :-(

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2016 Saat 10:42

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2016 Saat 10:47
x

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2016 Saat 10:49

Mesaj Tarihi: 03 Mar 2016 Saat 08:53
hocam cevabinizi bekliyoruz

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2016 Saat 19:08
Bir Goz doktoru gorsun...
Site de bir ariza var, cevaplarim cok gec gidiyor.

Mesaj Tarihi: 03 Mar 2016 Saat 21:47
yine boyle olmustu gitmistik antibiyotikli mi kortizonlu mu oyle bir merhemle goz damlasi verdi iyilesti yine ayni oldu ayni ilaclari kullanayim en iyisi

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat