Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ishalde wbc yüksek çıkar mı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52900
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 19:52

Konu: ishalde wbc yüksek çıkar mı
Mesajı Yazan: nerbag
Konu: ishalde wbc yüksek çıkar mı
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2016 Saat 18:18
http://i.hizliresim.com/PkMMO5.jpg

hocam mrb. 2 gündür 39 civarı ateşi olan 2,5 yaşındaki kızımın test sonuçları yukarıdaki şekilde. ateş düşürücüye rağmen
38 den aşağı düşmüyor.
ateşin dışında öksürük, burun akıntısı vs. yok. sadece kusma ve ishal var. ve birde ateş tabi. doktor boğazı biraz kızarık ve wbc yüksek
çıkmış deyip suprax antibiyotik verdi. sizin sayenizde ilaçsız hastalıkları atlatıyoruz fakat şimdi 1-)  wbc 18,72 
olduğu için antibiyotik kullanmalı mıyız? 2-) yoksa ishalden dolayı wbc yüksek çıkabilir mi ? 
hocam şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederiz. lütfen acil cevap bekliyoruz hocamç

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 Mar 2016 Saat 22:53
Hocam lütfen cvp yazın. Bakteriel bir durum olup antibiyotik başlamalıyız?  Bu arada ishali devam ateşi de ateş düşürücü ye rağmen 39 dan düşmemeye başladı. 

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2016 Saat 03:47
 Hocam internet in başından ayrılmadan sizden haber bekliyorum. Kilit olmuş durumdayım.  Şiddetli ishal yüksek ateş ve kusma devam. Wbc ve diğer tahlil sonuçları na göre başlıyım mı antibiyotik? 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Mar 2016 Saat 08:01
Ilac veya Antibiyotikler hem bir ise yaramaz, hende durumu daha kotu yaparlar.
Lutfen eski mailleri okuyun.
Su kaybi olunca da, WBC yukselebilir.

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2016 Saat 08:29
İshalde ilaç kullanılamıyor biliyorum hocam domuz gribinde de kusma ishal olacağını ve yapılması gerekenleri okudum fakat wbc yüksek çıkması beni endişelendirdi. Doktor henüz sıvı kaybı da pek yok dedi. Neden yüksek olabilir anlamadım. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat