Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gıda alerjisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52955
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 01:17

Konu: gıda alerjisi
Mesajı Yazan: nurcanyilmaz
Konu: gıda alerjisi
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2016 Saat 23:30
Hocam merhaba.oğluma 18 aylıkken aksamlari baslayan oksurugu dolayisiyla gida alerji testi istendi.Test sonucunda Yumurta aki 5.79 ref <0.1.   Inek sütü 1.25 ref <0.1 cikti. Bu degerler kan tahlilinde cikti.Aynilari deri testinde hepsi negatif cikti.Doktor kesinlikle yumurta aki ile sut ve sut urunlerini kesmemi soyledi.alerji ilaci, probiyotik damla, gaviscon(herhangi bir sikayet belirtmeme ragmen nedense reflüsü olduguna kanaat getirdi) ve bir de mide koruyucu verdi. Ben bi hafta kadar dedigi herseyi harfiyen yaptim. Fakat oksurugun sadece kosturup terlesidinde ciktini farkedip butun ilaclari kestim.sizce ilaclari kullanmali miyim? Bu arada oğlum cok yemek seciyor fakat cok guzel meyve yiyor gunde mutlaka 2kez kaka yapiyor.ben doktora kilo almamasindan sikayet etmistim. O da bu alerjinin gelisimini olumsuz etkileyecegini mutlaka diyet yapmasi gerektigini soyledi. Oglum suan 22 aylik. Son 1senedir hic kilo almadi (10.5kg) ama boyu uzuyor. Sizce ne yapmaliyim? Sizden Allah razi olsun.bizi buradan aydinlatiyorsunuz.çok çok teşekkür ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2016 Saat 03:47
1- 4 yasindan evvel, hicbir Allerji testi; guvenilir degildir. VE gereksizdir.
2- Oksuruk ile; "gida allerjisi" arasinda ne ilgi olabilirki!!!!  O doktorun tek bildigi; her hastaliga "Allerji"
kulpu takmak herhalde.. O doktora giden hastalara bir sorun bakalim; hic Grip teshis ediyormu imis..
3- KESINLIKLE; Sut, gunde en az 600ml icecek.. Hicbir diyet uygulamaniza gerek yoktur. Bu yasta, boyle
sacma-sapan diyet yapilirsa, cocuk tabiiki kilo alamaz.. 1.5kilo eksigi var.
4- KESINLIKLE; Reflu ile hicbir alakasi yok... SAKIN: Hicbir ilaci kullanmayin.

Eski mailleri okuyun. Bu sahtekarlik tarzi, bir ara ortaliktan el-ayak cekmisti, gene geri geldi anlasilan..
Bunlar Zombi gibidirler. Oldurursunuz, gomersiniz, son anda, mezardan ellerini cikarip, pacanizdan
yakalamak isterler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat