Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53039
Tarih: 25 Haz 2025 Saat 03:44

Konu: alerji
Mesajı Yazan: hiroşum
Konu: alerji
Mesaj Tarihi: 08 May 2016 Saat 10:50
Hocam öncelikle başınız sağolsun.Sizi aramızda görmek çok güzel.Biz size çok alîşmışız siz olmadan olmuyor.Hocam oğlumun yaklaşık 3 aydır burun tıkanıklıği vardı.Grip için söylediklerinizi uyguladim gećmeyince kbb ye götürdüm.Alerjiye baģlı geniz akıntısı artı kulakta sıvı birikmesi dedi.Cempes.Sudafed.Deloday ve Nasonex verdi.Kullandım.Nasonex ve delodayi bir ay kullandim kontrole gittim 1ay daha kullanacaksın dedi.Delodaya devam ediyorum ama nasonex konusunda ćok endişeliyim hocam ne yapmalıyım.Yine tıkanir antibiyotik kullanmak zorunda kalırmıyım.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 May 2016 Saat 10:57
Oğlum 4.5 yaßında

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 May 2016 Saat 19:22
Kazigi yemissiniz... Deloday ve Nasonex kullanmasa idiniz, coktan iyilesmisti.. Simdi isin yoksa,
ugras dur..
Hemen, butun ilaclari kesin, sadece;Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin..
Bu konu ile ilgili yazilari ve uygulanan sahtekarligin;"Uc safhasini" iyi ogrenin...

Mesaj Tarihi: 08 May 2016 Saat 22:57
Hocam 3.5 ay bekledim .Bu sürede bal limon .serum fizyolojikten başka bişey vermedim.Gece nefes alamıyordu artik tıkalıydı.Mecbur kaldım.Size de soramadım.Îlacı bırakınca tekrar tıkanır mı diye korkuyorum.Alerji testi yaptırmalıyım hocam.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 May 2016 Saat 18:13
O ilaclarla, iyilestimi???
En sonunda sizi biktirip, "Buyurun ameliyata" diyecekler..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat