Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kızıma sinüzit olmak üzere dediler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53309
Tarih: 15 Ara 2025 Saat 10:58

Konu: Kızıma sinüzit olmak üzere dediler
Mesajı Yazan: duruecem
Konu: Kızıma sinüzit olmak üzere dediler
Mesaj Tarihi: 25 May 2016 Saat 19:40
Hocam kızım 7 yaşında 19,5 kg.4 gündür öğleden sonra ateşlenmeye başlıyor 39,2 de ilaç veriyorum,geceyide ateşli geçiriyor.Öksürük yok burun tıkanıklığı var.Nefesi kokuyor ama dilde pas görünümü yok.

Doktora götüdüm iltihaplı geniz akıntısı var ağız kokusunu almıyorsunuz sinüzite cevirmek üzere dedi.Bugün ateşi öğleden sonra yükselmedi

Bize Klamoks BİD ES 600 mg 2*1 10 gün
Iburamin Cold 1,5*2 olçek 5 gün
İliadin 2*1 5 gün

Reçete ettiler.Pas görünümü olmadan ağız kokusu var evet antibiyotiği açmadım kullanmadım.
Doğrumudur Birtek Iburamin ile iliadin i verdim ama hatırladığım kadarıyla cold yazan hiçbirşeyi kullanmayın demiştiniz.

Ne yapabilirim grip tedavinizi mi?(ağız kokusu beni endişelendirdi)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 May 2016 Saat 22:48
SAKIN; Sonu;"-Cold" ile biten hicbir ilaci kullanmayin. Bunlarin tamami; goz boyayan, gecici iyilik hali
saglayan, sahtekarlik ilaclaridir. Piyasadaki Astim tanisi almis cocuklarin nerede ise tamami bu ilaclarin
kurbanlaridir.
Sadece; Iliadin DAMLA'yi kullanin. Sprey olmaz. Zira sirt ustu yatirdiginizda, spreyi kullanamazsiniz.
Gunde:2x2'ser damla, 3 gun kullanin, sonrasinda, Serum fiz ile devam edin.
Niye gidersinizki bu soytarilara.

Lafa bak:  " sinüzit olmak üzere " demisler....

Mesaj Tarihi: 30 May 2016 Saat 09:43
Hocam 10 günlük antibiyotik tedavisi vermişlerdi kullanmadım.Sadece iliadin damlattım 3 gün Allah a şükür antibiyotiği açmadan iburamin cold u da çöpe atarak bu süreci atlattık.Etrafımda doktor yok siz olmasanız.Bir görüşünü beğensem bir yerde patlak veriyor.Ben yine size sormaya devam.Teşekkürler.Allah razı olsun.

Mesaj Tarihi: 30 May 2016 Saat 17:29
Hocam ben iliadin i ancak 3 gün kullanabildim ve tuzlu suya devam edemedim.Sorun oluşturur mu?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 May 2016 Saat 21:19
Bazen, tamamen iyilesebiliyor (bilhassa yazin) ve gerek kalmiyor. Takip edin. Denize girmesi de ayni etkiyi yapar.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat