Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bpa?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5351
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 00:16

Konu: bpa?
Mesajı Yazan: şeyme
Konu: bpa?
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2008 Saat 01:18
erkin bey merhabalar tv de  haberlerde amerikada yapılan bir arastırmaya göre cam biberonların daha saglıklı oldugunu ve cam olmayan biberonlardada bpa adlı bir maddenin bulundugunu bununda bebekler için ciddi tehlikeler oluşturdugunu söylendi.bu konudaki görüşünüzü almak isterim.           2. olarak bebegim 7 aylık ve ch.... nun polikarbonat klay kavrama biberonunu kullanıyorum kauçuk uçlu.yaklasık 2.5 aydır kullanıyorum ne zaman degiştirmem lazım ve degiştirdigimde nasıl biberon alayım?yardımcı olursanız senirim.mümkünse biberonun ismini ve cammı yoksa kauçukmu olacagını da yazınız.tesekürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2008 Saat 19:09
Merhaba,
Bpa'nın ne olduğunu bilmiyorum ancak her zaman söylediğim birşey var. Bir üründe bulunan hatanın genele yayılması doğru değil. Polikarbonat biberonlarda zararlı bir madde olsaydı,bu ürünlerin Avrupa Birliği'ne üye ülkelerde satılması ya da üretilmesi mümkün olur muydu?
Siz dünyanın tanıdığı markaları hiç korkmadan kullanmaya devam edin. Cam ile polikarbonat arasında tabii ki farklılıklar ama bu farklar güvenlik bazında değil. Polikarbonat bir biberonu ortalama kullanma süresi 6 aydır. Buna göre biberonunuzu yenileyebilirsiniz.Zaten kolay kavrama biberonlar sadece polikarbonattan üretilirler. Kauçuk biberon emziğine devam.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: şeyme
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2008 Saat 22:21
çok tesekür ederim.o zaman 6 ay kullanabirim polikarbonat biberonu.3 aydır falan kullanıyorum.yada şöyle sorayım oglum bu biberonun kulllan
ım süresi doldugunda 11 aylık olacak.o zaman yine aynı biberondan mı alayım yoksa önerdiiniz baska biberon varmı?çok tesekürler.sizin önerileriniz bizim için degerli...

Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2008 Saat 00:34
Merhabalar,

Aynı biberonu kullanmaya devam edebilirsiniz. Polikarbonat biberon kullanmanın hiçbir sakıncası yoktur.

Saygılarımla,

EÜ.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat