Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kulak memesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53658
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 22:59

Konu: kulak memesi
Mesajı Yazan: barbaros430
Konu: kulak memesi
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2016 Saat 08:58
Hocam merhaba,
4,5 yaşındaki oğlum ne zaman grip olsa ya da olacak olsa kulak memesinde iki üç nokta kadar kan oturması gibi bir kızarıklıklar oluyor hocam belkide griple alakası yok ama hep dikkat ettim o dönemlerde oluyor.
şimdi de yine hasta ,balgamlı öksürüğümüz var geçen hafta hatta ateşlendi 1 gün sonra düştü .müdahale etmiyorum zaten de bugün sabah kalktığında sağ kulak memesine pirinç tanesi kadar kan oturmuş morumsu.
bu neden olabilir hocam endişelendim açıkçası.
bir de ben 15 hafta+5 günlük hamileyim ve boğazım ağrıyor çok feci.benim ilacım tantum verde onunla geçiriyordum boğaz ağrımı ama şimdi çekindim kullanmaya.bir sakınca olur mu kullansam.

saygılar sevgiler Allah sizi başımızdan eksik etmesin.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2016 Saat 18:14
1- Ilk defa duyuyorum.. Resim gonderebilirmisiniz?
2- Tantum Verde kullanabilirsiniz.

Mesajı Yazan: kafzielist
Mesaj Tarihi: 26 Haz 2016 Saat 10:23
ayni sey benm kiziminda kulak kepcesinde oluyor hafif kirmizi morumsu lekelenmeler. En gec 2gune kayboluyor

Mesaj Tarihi: 28 Haz 2016 Saat 11:26
http://hizliresim.com/bbEM6b">

Mesaj Tarihi: 28 Haz 2016 Saat 12:19
Hocam merhaba,
Resim ekledim geç de olsa.
mart ayında bir üye daha yazmış aynı şekilde kulak memesinde kızarıklık diye.internette küçük bir araştırma yaptım hocam alerjik olabilir lenf bezleriyle ilgili olabilir filan diyor.
hocam sizce neden olur. bu görüntüde 2 gün sonra kayboldu zaten.daha önce nokta nokta oluyordu bu sefer böylesine büyük oldu.
iyi ki varsınız hocam sizden gelecek cevabı dört gözle bekliyorum.
saygılarımla

Mesaj Tarihi: 29 Haz 2016 Saat 09:05
hocam sorum arada mı kalmış

Mesaj Tarihi: 29 Haz 2016 Saat 11:56
Su resimleri; DAHA KUCUK VE NET olarak gondermeniz mumkun degilmi????
Gonderdiginiz resimleri sizler gormuyormusunuz?? Bunlardan bir sey anlasilmiyor.

Mesaj Tarihi: 18 Tem 2016 Saat 11:44
Hocam merhaba,
oğlumun balgamlı öksürüğü hala geçmedi.neredeyse haziranın 8 inden beri var ve son iki üç gündür burnu da tıkandı.sf ,bal limon,cold mix bir şekilde rahatlatıyorum ama beni esas telaşa düşüren sırtını dinlediğimde nefes alırken ve verirken kapı gıcırtısı gibi bir ses duyuluyor.açıkçası endişelendim .doktora da götürmüyorum.çünkü ateş, halsizlik vs başka bişey yok .gayet keyifli.gece uykusu rahat.ne yapayım hocam götürüp bir sırtını dinleteyim mi.
Yukarıdaki konuyla ilgili de maalesef işyerinde olduğum için resim ekleyemiyorum.evde de bilgisayar yok.telefondan da yapamıyorum.gamze hanımlarla paylaştım ama onların önerdiği site de açılmıyor iş yerinde. yine kulağında nokta nokta küçük kızarıklıklar çıktı .2 gündür var.geçiyor.. azıcık hasta olunca yine çıkıyor hiçbir anlam veremiyorum.mail adresinize atsam olur mu..
Saygılarımla

Mesaj Tarihi: 18 Tem 2016 Saat 19:18
Resimdeki kizariklik; cocugun yatarken, "kivrilmis" kulak memesinin ustune yatmasi ile olan bir durum.
2-3 gunde kaybolur.
Ates yok, sadece hirilti var..... Gribin sonuna gelmissiniz, sakin bir yere gitmeyin, sadece sicak su buhar
banyosu tatbik edin, yoksa hemen ASTIM teshis ederler ve caniniza okurlar.
Astim; bu sekilde olmaz... Nefes alis kolay ve kisa, nefes verin zor ve uzundur. On planda bu bulgular
vardir. Tek basina hiriltinin bir onemi yoktur.

Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2016 Saat 11:29
Hocam merhaba,
biz gribin sonuna bir türlü gelemedik.oğlumun balgamlı öksürüğü hala geçmedi.keyfi iyi.ateşi yok.arada hırıltı oluyo ama sanırım o da balgamdan.atamıyor balgamını.atsa rahatlayacak.bu kadar uzun sürmesi normal mi.yazın gelmesini iple çektık biraz griplerden uzak oluruz diye ama kıştan beteriz.hazirandan beri öksürük devam.Alerjik filan olabilir mi.
saygılar.

Mesaj Tarihi: 02 Ağu 2016 Saat 18:34
1- Bu mevsimde, hangi bitkinin poleni kaldiki Allerji yapsin.
2- Allerjik durumlarda, hapsirmalar(bilhassa sabah hapsirmalari) ve burun akintisi on plandadir. Oksuruk,
bu arazlardan sonra gorulur. 
Saman nezlesinde; oksuruk yoktur.
3- Bilhassa atessiz Gripler, vucut bu basit virusleri adam yerine koymadigindan ve antikor
uretmediginden(ates olmadan, antikor yapimi olmaz) cok uzun surerler.
4- SAKIN: Turk doktorlarinin "allerji" palavralarina kanmayin.

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2016 Saat 14:32
Hocam peki merak ettiğim,şuanda önlem amaçlı bronşlar kendini daraltmışmıdır bunu tedavi etmezsek ilerde başımıza iş açarmıyız mesela astıma filan dönüşür mü bu.çünkü 2 aydır öksürüyor

Mesaj Tarihi: 03 Ağu 2016 Saat 20:13
Boyle bir sey yok!!!
Bronslar gerektiginde, daralirlar, tehdit ortadan kalkinca, genislerler..
Turkiye'de bu konuda yapilan tedavilerin tamami soytariliktir..

Siz bir kimseyi, ASLA, durup dururken, Astim yapamazsiniz...
Hasta Astim olacaksa olur ve HAYAT BOYU SURER!!!! Astim'in tedavisi yoktur. Mevcut ilaclarla, sadece
Astim Krizlerinin arasi acilir...Astim hastasi, hayat boyu ilac kullanmak zorundadir.
Siz bakmayin Turkiye'deki cocuk doktorlarina!!! Onlara gore her oksuren hasta Astim hastasidir..

Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2016 Saat 19:24
http://i.hizliresim.com/rEj4gB.jpg

Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2016 Saat 19:29
Hocam merhaba
Umarim becerebilmisimdir.daha once bahsetmistim size oglumun kulaginda ozellikle grip olmadan bir gun once cikan kucuk morluklarla ilgili.buugun sabah birseyi yoktu.kresten geldiginde kulak bu sekildeydi.kimse ellemedi biyere carpmadim diyor.hocam bu ne olabilir.daha once doktorun dedigi gibi allerji ile alakasi olabilir mi.yada lenf bezleriyle.

Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2016 Saat 23:08
Siz Turk doktorlarina bakmayin, onlar her anlamadiklari  seye  "Allerji" derler.

Kulagi bir sekilde tahris oluyor. Ya uykuda kendisi farkinda olmadan yapiyor, veya oyun olsun diye yapiyor.

Mesaj Tarihi: 23 Ağu 2016 Saat 12:27
Hocam merhaba,
kulağındaki kızarıklık geçti 3 gün içinde.ama bu kızarıklık ne zaman çıksa tesadüfmüdür nedir bilmiyorum ama oğlumun hastalık tablosu ağırlaşıyor.hasta değilse de hasta oluyor.yaklaşık 8 hazirandan beri öksürüyor.sürekli sf limonlu bal ama geçmiyor öksürük.o kızarıklıktan sonra da çok yoğunlaştı.geçen hafta yazmıştım size ciğerine elma mı kaçtı acaba diye dr a götürmüştüm dinlettim ciğerde bir şey yok geniz akıntısı var demişti.sudafed verdi kullanmadım. ama bu hafta daha yoğun ve sık bir öksürük tablosu var önümüzde arada da hapşırıyor.başka birşeyi yok.gece uykusu rahat.hocam 3 ay olacak bu normal mi.bu arada kreşede gidiyor hiç kesintisiz. ondan dolayıda geçmiyor olabilir ama korkuyorum artık

Mesaj Tarihi: 23 Ağu 2016 Saat 20:22
Krese baslayan her cocugun ilk 2 senesi boyle gecer.
Bir tek, Krese baslamadan evvel, evdeki abi-abladan mikrop kapanlar daha az ve hafif gecirirler..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat