Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Inatci ates

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53704
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 06:06

Konu: Inatci ates
Mesajı Yazan: emerlike
Konu: Inatci ates
Mesaj Tarihi: 29 Haz 2016 Saat 08:25
Hocam kolay gelsin oglum 21 aylik dun geceden beri atesli...saat 4de 39.5 I gorunce ve silkelenmeye
Baslayinca calpol werdim su an saat 8:30 tekrar atesi 38.5 sanirim inatci bi ates..bu aralar cok bahce park gezdik enfeksiyondan supheleniyorum..ne yapalim bi tahlil yaptiralimmi bekleyelimmi tesekur ederim...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Haz 2016 Saat 11:42
Eski mailleri okuyun.

Mesajı Yazan: emerlike
Mesaj Tarihi: 01 Tem 2016 Saat 00:44
Hocam sizi 5 sene once buldum kizim sizle antibiyotiksiz buyudu simdide oglumu buyutorum 2 yasinda daha iki olcek haric calpol harici bisey almisligimiz yok sayenizde..i surekli takip ediyor we okuyorum ama sizin agzinizdan duymak daha tatmin ediyor..:)
Atesimiz dun geceden beri yok..en son 38.8 oldu sonra ishal yptik bir kere o ishalden 5 saat sonra atesimiz kendiliginden gecti..su an bir sikayetimiz yok istahsizlik disinda..ama dilinin ustu bembeyaz pas mi degil mi bilemedim..agizda koku yok..antibiyotige gerek yok dimi o beyazlik icin..takip ediorm ama bu ayrintiyi kacirmisim tek pas olsa( ki pas mi bilmiorm) tesekkur ederim..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Tem 2016 Saat 19:13
Ishallerde de dil ustunde PAS olur, ama bu pas daha ziyade; dilin orta kismindadir. Bogaz enfeksiyonla-
rinda, dilin tamami paslidir.
SAKIN antibiyotik veya baska bir ilac vermeyin. Atesini bile dusurmeyin, hastalik cok daha cabuk duzelir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat