Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İye

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53722
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 19:40

Konu: İye
Mesajı Yazan: Simi
Konu: İye
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2016 Saat 10:30
Dr.Bey merhaba
Kızım 1 yaşında şimdiye kadar herhangi bir ilaç kullanmadık. İştahsız fakat sağlıklı bir çocuktur.  Uyku düzenimiz yok diş çıkardığında dolayı huzursuz ve uykusuz olduğunu düşünüyorum. Son gittiğimiz Dr bize aerius şurup önerdi bu hem damaklarının gerginliğini alır hem uyutur dedi. Size danışmadan vermek istemedim. 
Bir de kızım 3 gündür ateşli,  ne yese içse kusuyor. Aşırı bir gazı var. Devamlı değil gelip gidiyor. Köyü kokulu gaz çıkarıyor. İdrar tetkikinde lökosit 11 kan tahlilinde crp si 8.7 çıktı. Röntgende gaz görülmedi. Dr. Bactrim şurup önerdi. Sizin sayenizde ve Dr. Halil gümüş sayesinde büyük kızımı antibiyotik siz büyüttüm. Yardımınızı rica ediyorum Dr. Bey iyiki varsınız ve iyiki bizlere yardım için vaktinizi ayırıyorsunuz. Allah size uzun sağlıklı ömürler versin. Baştan sona yanlışlarla dolu bir ülkede çocuk büyütmeye çalışıyoruz.  

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2016 Saat 19:43
1- Sut Disleri; huzursuzluk yapmaz.. Bu tamamen Turk doktorlarinin uydurmasidir.
2- uyku duzeninin de sut disleri ile bir ilgisi yoktur. Gunduz az uyutun.
3- Aerius; ASTIM ilacidir.  Ilac firmasi iyi promosyon verdiginden, her hastaya Aerius yaziyorlar..
4- "Damak gerginligi" mi???  O da ne demekmis??? Kic..dan uydurmus...
5- Kesinlikle antibiyotiklik bir durum yok, Grip nedeni ile 4-5 gun atesi olabilir.
6- Kilosu; 9.5kg'dan fazla ise, merak edilecek bir husus yok, az yedirin ve  sekerli/nisastali gidalari azaltin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat