Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

6.Hastalik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53815
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 18:52

Konu: 6.Hastalik
Mesajı Yazan: zelalim
Konu: 6.Hastalik
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2016 Saat 00:32
hocam merhaba,
15 aylik kizimin sirt ve gogus bolgesinde 2 haftadir belli belirsiz isilik benzeri dokuntuler vardi,sicaklardandir diye dusundum.dun aksam atesi 39.5 e kadar cikti,huzursuzluk gormedigimden atesini dusurmedim,gece uykusundan uyanip uzun sure kivranarak gaz cikardi sonra uyuyakaldi.oglene dogru atesi dustu ama isilige benzettigim dokuntuler buyuyerek bu hale gelmisti,bu kadar yogun olmasa da yuzunde kollarinda ve bacaklarinda da var.ates dustukten sonra boyle belirgin olmalari 6.hastaligi dusundurdu ama ates oncesinde de belli belirsiz dokuntuleri oldugu icin size sormak istedim,6.hastalik midir bu???hafif grip hali de var hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2016 Saat 08:43
Pek 6. Hastaliga benzetemedim..
1- Kizamik gibi doker.
2- 3 gun atesin arkasindan, ates duser dokuntu baslar.

Hic bir ilac/antibiyotik kullanmayin.

Mesajı Yazan: zelalim
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2016 Saat 15:55
hocam birkac gun once evi ilacladik,her sabah kalktigimda ölü bocekler buluyorum,acaba temizligi mi iyi yapamiyorum ilacla yada bocek artiklariyla temas ediyor kizim???annem de karaciger dokuntulerine benziyor verdigin birsey agir geliyordur git hastanede tahlil yaptir diyor,olabilir mi hocam tahlil yaptiralim mi???

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2016 Saat 19:44
Dokuntulu hastaliklar ile Karaciger'in bir alakasi yoktur..

Ataturk'un hastaliginin Bobrek hastaligi oldugunu bilemeyen ve odasindaki Ure kokusunu bile
degerlendirmekten aciz Turk Prof.larinin, Avusturya'li doktorun dogru teshisinin ustunu ortmek icin
uydurduklari yalanlardan biridir..
Ataturk;  saat, dokuzu 5 gece de olmamistir... Ataturk olur olmez, hersey yalan-dolan ile halledilmeye
calisildi..

Hicbir sey yapmayin, kendiliginden duzelecek..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat