1- Metpamid; cok gerekmedikce kullanmadigim bir ilacdir. Zira, aileler verdikleri miktarlarda hata yaparak, fazladan verebiliyorlar. Emedur100 fitil, rahatlikla kullanilabilecek bir ilactir. Sadece Premature ve Yenidoganlarda kullanilmaz. Yazdiginiz arazlar; ZEHIRLENME arazlaridir.Benim soyledigim dozlarin disina cikmayin. .. Turk doktorlarinin ne dedikleri veya ne tavsiye edip-etmedikleri umurumda bile degildir. Talebelik hayatim dahil, butun meslek hayatim boyunca, ne Turkce Tip kitabi okudum, nede bir tane bile Turk Prof.un dersini dinledim.. Benim elimde, Ingilizce Farmakoloji ve Ilac Rehberleri vardir, ben sadece onlara bakarim.. Gerisi; viz gelir tiris gecer.. O mezun ettikleri aptal doktorlar; Aferin, Peditus ve Calpol'u ayni receteye yazarken akillari nerede idi?? Tabii ki bu ilaclarin kullanimi islerine gelmez, zira hastalarin Hastanelere muhtaciyeti ve YATIRILMALARI gerekmiyor.. 2- Iliadin'i SADECE; Kulak agrisi oldugunda kullanin, birde, Serum Fiz ile burnunu acamadiginizda.. 3- Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix. 4- Turk doktorlari (Hacettepe dahil) ASLA Grip teshis etmezler.. Hepsinin de ya bogazi, yada kulagi kizariktir. Suphede oldugunuzda, Kan Sayimi yaptirin. WBC(Lokosit) 17'den fazla olursa, antibiyotik gerekir. 5- Balik yagi; gidalarin yerini tutmaz, ama 600ml ve ustu miktarda sut iciyorsa, kaygilariniz bosuna..
Ataturk'un olum saati bile yalandir.
|