Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

su ciceği

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53876
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 04:34

Konu: su ciceği
Mesajı Yazan: esen
Konu: su ciceği
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2016 Saat 23:07
Hocam mrb
26 aylik oglum 2bucuk hafta once tek tuk baslayarak butun kolunu saran kucuk sivilceleri vardi sadece tek kolunda sonra diger kolunda bikac tane daha sonra alninda burnunda olmak uzere 3 tane kafa icinde bikac tane vardi biz alerji zannettik sonra bisey isirio sanrm sinek dedik ama kolundakiler sisti su toplar gibi oldu söndü simdi gecmk uzere komsumuz su cicegi gecirms dedi doktorada gidemedik o sira zaten aklimizada gelmedi oyle birsek olabilecegi hocam sizce su cicegi bu sekilde tek kolda olurmu yarin gotrsek doktora tahlil yapilsa bilinirmi amacim su cicegini gerckten gecirip gecirmedigini ogrenmk zaten surekli huysz istahsz oldgu icin bilemedik hasta oldgunu hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2016 Saat 05:31
Sucicegin dokuntuleri; DAIMA, KARINDE VE SIRTTA BASLAR.. En yogun olarak bu bolgelerde bulunur,
kollara yayildikca sayilari azalir.. Sadece acik yerlerindeki dokuntuler; Bocek isirmasina baglidir.
Eski cevaplari okuyun.

Mesajı Yazan: esen
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2016 Saat 20:58
Hocam karninda sirtinda yoktu bitane ebede su cicegi dedi bu sekilde hafif gecirme imkani olamazmi hocam su toplamsti cunku uclari 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Tem 2016 Saat 04:34
Kesinlikle Sucicegi degil...
Boyle abuk-subuk kimselerin sacmaliklari ile beni mesgul etmeyin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat