Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İTP

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=53959
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 10:23

Konu: İTP
Mesajı Yazan: 7beni
Konu: İTP
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2016 Saat 10:33
hocam merhaba bir arkadaşımın oğlu için size danışmak istiyorum

Çocuğunun sebepsiz yere kollarında bacaklarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşmuş sonrasında gittikleri hemotoloji prof.ü trombosit değerinin 23500 olduğunu ıtb hastası olduğunu söylemiş.

tedavi için herhangi bir ilaç önermemiş vücudun kendi kendine tamiri için bırakmış.

ikinci kontrolde 21500 olmuş değerleri.Çocuğun vücudunda herhangi bir kanama yok burun diş gibi.

ilkinden daha az seviyeye ulaşmış durumda morluklar.Ayrıca doktor demiş ki özellikle başına ve vücuduna asla darbe almayacak

5 yaş 18 kilo (bu rahatsızlıktan sonra 22 kilodan (nisandan hazirana 4 kilo vermiş)

çocukta herhangi bir halsizlik yada hastalık belirtisi yok.

sizin yorumunuz nedir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2016 Saat 19:34
HAYRET..... Hayret ki, ne hayret. Senelerdir, nasil oldu ise;  dogru durust bir Prof.'a rastlamissiniz..
Evet, bilinen, yararli bir tedavisi yoktur. (Kortizonlar, Gama Globulinler bir ise yaramaz)...
Merak etmeyin, hastalik geldigi gibi sessizce kaybolacak.

Mesaj Tarihi: 29 Tem 2016 Saat 09:55
teşekkür ederim hocam..birde bu sene okula yollamayın sosyal ortama sokmayın demişler. dÜSERSE ARKADAŞLARI İTERSE TEDAVİSİ ZOR OLUR DEMİŞ.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2016 Saat 18:51
Bak o palavra...  Hicbir sey olmayacak... Butun isleri: "Habbeyi, kubbe yapmak"... Okula GIDER!!!
Neyse, buna da sukur.. Basiniza bir suru sacma sapan tedavilerle isler de acabilirlerdi..

Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2016 Saat 09:28
tamamdır ilettim hemen arkadaşıma. sağolun varolun.
ve lütfen kitap çıkarın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat