Kadir Hocam Merhaba. Gelmenizi inanin heyecanla bekledik. Ins iyisindir . Hocam Kızım 4 buçuk yaşında 117 cm boy ve 21 kg. Bu yıl krese başladı. Sizden de biliyoruz ki, ilk 2 yıl hastalıkla geçecek. Krese başladığı ilk 3 hafta ara ara ateş burun akıntısı öksürük le kendiliğinden geçti. Bi cuma günü ateş akşam 39 u geçti. Sabaha kadar en fazla 38 bucağa düştü. Gün içinde iştah kapandı kızım başını kaldiramayacak hale geldi. Öksürük bazen balgamli bazen kuru az bir şekilde devam etti. Ağızda kötü koku var ama yemek yemedigi için mi bilemedim hafif de beyaz tabaka vardı. 2. Gün yine ateş 39 buçuklardaydi hep. 3.gun de ates böyle devam edip kızım iyice sersemleyip kafayı kaldiramaz hale gelince özel acile gittik. Çocuk Dr.u varmış muayene etti ve sırtı dinledi bişey yok dedi. Boğaz hafif kızarık dedi. 39 buçuk ateş te, ateş düşürücü vermediğimi çünkü ateşin ani değil yavaş yavaş artış gösterdiğini, bu yüzden müdahale etmediğimi söyleyince, 37 bucukta bile havale olabiliyor ozaman ne yapacaksın 38 bucukta müdahale etmeniz gerekir dedi. Bende o zaman kimse bişey yapamaz zaten benlik bisey yok dedim uzatmadim. Dr. Antibiyotik yazacağım o Allahın emri ama bi kan idrar alalım dedi. Bende belki gerek kalmaz viraldir deyince, ogrenmissiniz bi viral, burda o kadar değer var bunlar boşuna mı dedi. zitlastik. Bende kafamdan uydurmuyorum bunları elbette bir doktordan öğreniyorum dedim.sustu uzatmadi. Wbc 38 crp 162 çıktı. Wbc yi ikinci plana atarak crp ye odaklandı ve cok şaşkın bir ifadeyle olmasi gereken değerden 32 kat fazla çıkmış, tahlilde not :tekrar edildi yaziyor. Suna bak laboratuardakiler bile inanmamislar tekrar kana bakmislar bırak antibiyotigi bu çocuğa ilaç verip gonderirsem menenjit olur. Yatış veriyorum.ve bu değer 40 lara düşmeden de hastaneden cikamazsiniz dedi. 2 gün kesin buradasınız dedi. Ben yazılarınızı hep okuyorum ama malesef crp yi atlamisim.o kadar üzüldüm ki o korkuyla kabul ettik tabiki. Şu değeri görünce idrar i bile unutmuşum deyip sonuca baktı ve öyle yüksek cikmiski idrar da hep onu atıyor dedi. .ve o meşhur cümle kanda mikrop var dedi. Bende o üzüntüyle hiç sepsis muhabbetine girmedim ve yatışimiz yapildi
------------- cennet kokulu kızım sana emanet ALLAH'IM
|