Siddetli oksuruk ve burun kanamasi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54732
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 19:56
Konu: Siddetli oksuruk ve burun kanamasi
Mesajı Yazan: reyyan_melek
Konu: Siddetli oksuruk ve burun kanamasi
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2016 Saat 17:56
Mrb.dr bey.kızım 4 yaşında.geçen sene krese başladığından beri hastalık hiç bitmedi hep serum fizyolojik ballı limonla geçirdik ama bu sefer çok fena oksuruyo.ve bugün cok şiddetli 3 defa burnu kanadi.oksurugun şiddetinden mi acaba çok endişeleniyorum.acile götürmek istemedim size sormadan.4 gündür cigerlerden oksuruyo sanki.Ne yapmalıyım dr a götürüp test yaptirmalimiyim.ağzında kötü bir koku var ama dilinde pas yok.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2016 Saat 00:34
Sakin ha!!!!!
Antibiyotiuk gereken durum:" Ates yaninda: Agizda pis koku ve dil ustunde kirli-beyaz kalin bir pas tabakasi olur. Koku yoksa ve dil pembe ise, sadece Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin..
Ortalama Gripler en az 2-3 hafta surerler.
|
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2016 Saat 03:33
Ağzında kötü bir koku var dilinin üstü hafif beyaz.kalın bir pas tabakası yok .bu durumda antibiyotige baslayalimmi.
|
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2016 Saat 17:51
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2016 Saat 16:20
Hocam antibiyotik yazdırmak için dr a gittik.antibiyotige gerek yok alerjik dedi.çok kötü oksurdugunu söyledi ventolin alores birde zespira sase verdi.ventolini hiç almadım ama diğerlerini kullansakmi.gerçekten alerjik olabilir mi.dışarda soğuk havada daha çok artiyo öksürük.
|
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2016 Saat 20:16
Sakin ha!!
Onlarin tamami tuzak ilaclar.. Eski mailleri okuyun.
Genel durumu iyi ise, ilac vermeyin. Antibiyotik de gerekmez.
Keske; Antibiyotik istemese idiniz... O zaman kendisi yazardi!!!
|
|