8 aylik(kulak)
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54812
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 16:31
Konu: 8 aylik(kulak)
Mesajı Yazan: Mkrci
Konu: 8 aylik(kulak)
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2016 Saat 11:58
Bebegim 8 aylık gece aglamalarimiz vardi doktora gittik kulaginda biraz iltihap var dedi antibiyotik ceftinex verdi birde parol verdi agri kesici bebegim ertesi gun oksurmeye hapsurmaya ve hiriltisi basladi tekrar doktora gittik soguk alginligi baslangici dedi ama birkac gun sonra gogsune inerse hırılti kulagindandir dedi peditus verdi antibiyotikle petitusu kullanmaya basladim ama oksurugu artti ne yapmam gerekiyor bilemedim ilk defa hasta oldu evde nadil duzeltebilirim bilemedkm
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2016 Saat 20:20
Yazilarimi okumus olsa idiniz bu tuzaga dusmezdiniz..
10 seneden beri anlatiyorum: Aferin, Asist, Peditus ve benzeri ilaclar, sahtekar doktorlarin ilaclaridir.
Kullanirsaniz, aynen tarif ettiginiz tablo olusur, doktorlardan cikamazsiniz..
Namussuz bal gibi biliyor, bu ilac yuzunden 1 hafta icinde goguse inecegini.. Hele birde bu yasta, tam olcek verdi iseniz, duzelmesi biraz zaman alacaktir.
SADECE: Serum fiz, sicak su buhari kullanin.. Bas ucuna 2 damla ColdMix damlatin. Her gun banyo yaptirin..
Forum kismindaki soru-cevaplari iyi okuyun.. Bilhassa "Sahtekarligin 3 Safhasi" ile ilgili bilgileri ezberleyin.
|
Mesajı Yazan: Mkrci
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2016 Saat 22:11
Tesekkur edrim aslinda bi cevabinizi okudum o yuzden yazdim 2 defa yarim olcek verdim sadece peki antibiyotigi kullanmaya devam etmelimiyim kulaginin iltihabi nasil gecer
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2016 Saat 02:40
Orta kulak iltihaplari "Mekanik" olaylardir.. Oztaki borusunun odem sonucu kapanmasi ile olusur.Antibiyotik gerekmez.
Bakin bunlar yuzlerce kere anlatildi, once su yazilari bir okuyun..
|
|