Hocam sizi okuyup takip etmeye başladım. 61 aylık kızım var ve kreşe gidiyor bu sene 3. yılımız. Üye arkadaşlarımın size yazdığı sorulardan notlar alıyorum. Kızım grip olduktan sonra bir veya 2 gün sonra( burnu aktıktan sonra ) çok şiddetli öksürüyor öksürük gündüz ve gece devam ediyor ballı limonlu karışımlar veriyorum ılık çorbalar ama nafile yemek yiyemiyor öksürmekten bu mevcut durum 1 veya 2 gün böyle şiddetli sonra kıvama dönüşüyor öksürük . Böyle çok şiddetli öksürdüğünde kızım için Benical şurup kullansam kısa süreli en azından yemek yer öksürmekten gözleri kanlanıyor bu şiddetli öksürük hallerinde kullanabilirmiyim ? Çünkü siz öksürük şuruplarını tavsiye etmiyorsunuz öksürük savunma doğru ama en azından bu kriz anında bizi çok kolay rahatlatacak yöntem midir Benical şurup ? Öksürük krizimiz hafta sonu eve denk geldiyse sıkıntı yok ben elimden geleni yapıyorum ama kreşte böyle 1 dk bir öksürünce öğretmenleri arıyor ve çocuğu alıyoruz mecburen tavsiyeniz olurmu kullanabilirmiyim ne kadar süre ile saygılarımla.
|