Merhaba lar Hocam tekrar. Sizinle tanışmadan önce cocuguma gereksiz ilaç verdik, sizden sonra her şey daha güzel oldu, tesekkurler... Hocam oğlum 35haftalik,2.7kg 50cm 35cm baş ile doğmuştu. Şimdi 18aylik olacak bi hafta sonra.suan ki Kilosu 10.5 , boy bir ay önce 82cm baş 48cm idi. Sizin tablonuza gore yarım kilo kadar geri, hep alt sınırda takip eden kilo bu dönem alt sınırında altına düştü Hocam yemek yemeyi sevmiyor, anne sütü sözüm ona alıyor ama gün boyu emdiği 200-300ml yi geçmez dudak tiryakisi gibi iki yudum alıp bırakıyor,calisan anneyim işten geliyorum bazen istiyor bazen istemiyor emmek, istediği zaman da tadına bakıp bırakıyor, gece daha çok kalkıyor ve emmek istiyor ondada ciddi miktarlarda değil,diger sütlerden demiyorum 30ml içiyor inanır mısınız. Yapacağım ben ben yokken emmediginde iyi yemek yediğini söylüyor bakicimiz.dun kasten 16 saat talep ettigindede emzirmedim ve gerçekten ne verdiysem az da olsa tatdi yedi. Anne sütünün kesilmesine ragzi olmadığınızı biliyorum.peki böyle bi tabloda ben napmaliyim. Saygılar Hocam.
|