Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kadir Bey cok uzgunum(emzirme)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55133
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 16:24

Konu: Kadir Bey cok uzgunum(emzirme)
Mesajı Yazan: asyabasak
Konu: Kadir Bey cok uzgunum(emzirme)
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2016 Saat 05:08
İyi Sabahlar Kadir Bey

21 aralık tarihinde 3780 gr 52 cm bi oglum oldu. 2. evladım. İlki 7 yaşında ve sizin önerilerinizile buyumus hiç antibiyotık kullanmaya gerek kalmadan bu yasa gelmiş bir kızım var. Tsşk ederim

benim sorum oglum için. sezeryanla dogum yaptım bu nedenle sütüm 3. gunun sabahında geldi. bu sure içinde hastanede ogluma şırıngayla mama verildi. şimdı oglum mememden st almayı reddediyor. uzunca süre iantlaştım ancak artık dayanamadım sütümü sagıp şırıngayla besledim. mememi asla kabul etmiyor. önceden agzına alıp duruyordu. ben sıkıştırdıkça şimdi almıyor bile.. tekrar kabul eder mi ve ne yapmalıyım. şuanda yeterli beslendiğini dşünmüyorum çünkü kaka sayısı 2..  perişanhissediyorum kendimi. eksik.. abartmıyorum sizden baskasına guvenmiyorum.  nolur bana yardımcı olun yalvarıyorum.. ben na yapayım düzelir mii.. beni burda yönşendirebileceğiniz bir dr var mı.. 
cok tşk ediyorum

-------------
güzel kızım benim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: asyabasak
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2016 Saat 05:10
bu arada şuan için oglum saaat 11 de besledim uyudu halen aralıksız uyuyor. hiç uyanmadı. 

-------------
güzel kızım benim

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2016 Saat 19:28
Bebek ac kaldiginda kakalari; Sert ve top-top olur.
Hardal kivaminda ve Altin sarisi renkte kaka yaptigi surece, iyi besleniyor demektir.
( Yesil kaka yaparsa, fazla yiyor demektir)
Meme almiyor diyebilmek icin daha cok erken. Meme teklif etmeye devam edin. Her beslenmeden once,
anne memesini verin, arkadan sagilmis anne sutunu verin.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat