Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

şüpheli hareketler!!!!!!!!!!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Evlilik & İlişki
Forum Tanımlaması: (Evlilik & İlişki)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5552
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 21:39

Konu: şüpheli hareketler!!!!!!!!!!
Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Konu: şüpheli hareketler!!!!!!!!!!
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2008 Saat 18:40

http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=0.8246021&id=2&galeriid=1835#galeriStart" rel="no follow">

1- Sevgiliniz içindeki suçluluk duygusunu bastırmak için sizin isteklerinize her zamankinden fazla duyarlılık gösterir. Özellikle diğer ilişkisinin ilk dönemlerinde…
2- Böyle bir alışkanlığı olmasa bile size sık sık hediye almaya başlar. Bu davranışının dikkat çekmemesi için de her hediye için geçerli bir bahane bulur.
3- Bir gün biz ayrılırsak ne olur gibi sorularla olası bir yakalanma anındaki tepkinizi ölçmeye çalışır.
4- Günlük hayatındaki alışkanlıklarını değiştirir ya da yeni hobiler edinir.
5- Yaşadığı duygusal karışıklık nedeniyle olur olmaz nedenlerden kavga çıkarabilir.
6- Ona daha şefkatli yaklaşmanız için sadece sizin yanınızda depresif bir tavır takınabilir.
7- Sizinle çeşitli bahanelerle daha az konuşmaya ve zaman geçirmeye başlar. Bu sayede daha az açık vereceğini düşünür.
8- Uykusunda sık sık kabus görebilir. Bir çok geceyi bu nedenle uykusuz geçirebilir.
9- Müzik, sinema gibi alanlarda zevkleri değişebilir. Daha önce nefret ettiği türleri beğenerek takip edebilir. Bu seçimlerden yeni ilişkisinin zevkleri hakk
10- Kendisini birden çok beğenmeye başlayabilir. Zamanını eskiye göre daha çok ayna karşısında geçirir.
11- Sizi ya da ilişkinizi başkalarıyla kıyaslayabilir. Bu artık sizin tek olmadığınızı düşündüğünü gösterir
12- Artık hiçbir eleştiriye tahammülü kalmayabilir. Sürekli kendini savunma
 tavrını takınabilir.
13- Eve geç gelmeye başlar. Evdeki sorumluluklarını ya da eskiden düzen konusunda önem verdiği konuları atlayabilir.
14- Sizin nasıl göründüğünüzle artık daha az ilgilenir. Saçınız ya da kıyafetlerinizle ilgili yorum yapmaz
15- ‘Seni seviyorum’ demeyi bırakır.
15- Sizin ona yaptığınız sürprizler karşısında eskisi gibi coşkuyla tepki vermez. Bu içinde suçluluk duygusundan kaynaklanır.
16- Kendisini başkalarıyla kıyaslaması da size olan ilgisini kaybetmeye başladığını gösterir.
17- Telefonunda arama listesi ve mesaj kutusunu sürekli boş tutmak gibi önlemler alabilir.
18- Birden bire arkadaşlarıyla her zamankinden daha fazla vakit geçirmeye başlar.
19- Birden bire kişisel uğraşlara vakit ayırmaya başlar. Kitap okur, film izler…
20- Aranıza yatak odanızda da mesafe koyar ve bunun için bahaneler sıralar.
21- Yaptığı şakalar sizi güldürmekten çok kırmaya başlayabilir, eski hoş sohbet tavrı kalmaz.
22- Çiftlerin yapışık ikizler olmadığını öne sürerek kendi özel sınırlarını korumak adı altında sizden uzaklaşır
23- Yakın çevrenizden sürekli ilişkiniz hakkında uyarı alıyor musunuz? Sizdeki değişim en iyi dışardan bakan objektif gözler tarafından görülür.
24- Sizin artık kendisiyle ilgili sorular sormanıza tahammülü kalmaz. Neredesin sorusu onu bir anda sinirlendirmeye yeterli olur.
25- Sabah uyandığında kimin yanında olduğunu anlamak için bir süre etrafına bakar.
26- Ev içinde kapıları kapalı tutmaya başlar. Özellikle bilgisayar başındayken rahatsız edilmek istemez.

ConfusedConfusedConfused

Cevaplar:
Mesajı Yazan: nehir
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 01:33
denizkızı sağol paylaşımın için.satır satır denicem sayendeLOLLOLbu yazı bende bi paranoya oluşturcakLOLLOLLOLwalla doğum sonrası sendrom var üzerimde pişman ederim o şüpheli hareketleri yaptığınaBig%20smileşaka bi yana..allah doğru yoldan şaşırtmasın kimseyi.yaparsa da tırnaklarımı çıkartmayayımAngryLOLLOL

Mesajı Yazan: suzi
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 16:12

Paylaşımın için teşekkürler canım..ClownClown

Mesajı Yazan: hoşseda
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 19:48
Teşekkürler Özlem ClapClapClap

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 20:35
Allah şaşırtmasın..ama bu yazı erkekler içinde ithaf olunmalıLOLLOLgündüz programlarına denk geliyomda bazen hep kadınlar aldatıyo artıkConfusederkeklerde tv ye çıkıp dön yuvana diyolar yaaStern%20SmileStern%20Smilebaşımı taş yağacakLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: rabia narin
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 20:48
Allah kimsenin yuvasını bozmasın yarabbimStern%20Smileçok fena şimdi ne desen boş, o zaman nasıl davranırız bilememDisapprove

-------------

o ğ l u m   o l m a d a n   a s l a . . .

Mesajı Yazan: DENİZKIZI
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 20:59
Orjinalini yazan: nehir nehir Yazdı:

denizkızı sağol paylaşımın için.satır satır denicem sayendeLOLLOLbu yazı bende bi paranoya oluşturcakLOLLOLLOLwalla doğum sonrası sendrom var üzerimde pişman ederim o şüpheli hareketleri yaptığınaBig%20smileşaka bi yana..allah doğru yoldan şaşırtmasın kimseyi.yaparsa da tırnaklarımı çıkartmayayımAngryLOLLOL

LOLLOLLOLallah kimseye yaşatmasınUnhappyUnhappy
emine doğru diyon vallaLOLLOLLOLLOLadamlar artık namuslu bu kadar çıplaklıkta iyi dayanıyorlarLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 21:40
namuslu tabi heriflerLOLLOLLOLen azından çıplak değillerLOLLOLLOL

ama hakket yazın bazen görüyomdaConfuseday hamileydim malzeme almaya tahtakaleye gittim,oralarda Allah muhafaza sakat yerlerStern%20Smileturist giymiş bi pantolon keten şeffafLOLLOLay arkasındada bi tabur adamla gidiyoduLOLLOLLOLLOL

Mesajı Yazan: botag
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2008 Saat 18:11
Paylaşımın için teşekkürler canımClown

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2008 Saat 11:44
paylaşımın için teşekkürlerClown

Mesajı Yazan: balamut
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2008 Saat 13:08
kötü bir durum ama çözümsüz değil arkadaşlar eğer bu tarz bir ilişki yaşayan varsa sakın yılmasın herşeyin çözümü var eğer her yaptığına rağmen o adamla beraber olmak istiyorsanız artık hayata daha sıradan bakan insanlar oluyorsunuz ama eğer beraber olmak istemiyorsanız boşanın çocuklarınız güvensiz ama beraber ebevnlere sahip olacağına ayrı ebeveynlere sahip olsunlar daha iyi

-------------
http://www.dumex.com.my" rel="no follow">

Mesajı Yazan: dandinidastana
Mesaj Tarihi: 15 May 2009 Saat 22:48
ben benzer huyları yakaladım eşimde ve sıkı takip ettim.sonunda netten ruslarla temas kurdugunu farkettim.ingilizce tam bilmedigim icin kendisi biliyor nasılsa benide anlamam sanarak sıkı arkadaslıklar kurmus.iclerinden sadece bitanesiyle duygusal aşk sozleri sarfediliyordu.eşimin direk yazdıgı yok ama kızdan surekli degişik duygu dolu mailler var.eşime sordum otomatik mail ben yazmasamda o kızlar yazar sucum yok dedi.inanmak istemiyorum biyandanda istiyorum 3aylık bebegim var.boşansam bir turlu boşanmayıp otursam bir turlu.halaa ne yapmalıyım diyorumm.
oda bu işlerden vazgecmiyorr bisekilde cazip geliyor internet heyecanları..
ustelik 3sene severekk anlastıık bunu yapan eşim sözüm onaa benii deli gibi seviyoorr:(
siz olsanız napardınız kızlar?kafam allak bullaak benim

Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 15 May 2009 Saat 23:26
allah kimseyi şaşırtmasın!!paylaşım için teşekkürlerClap

Mesajı Yazan: JuLy-china
Mesaj Tarihi: 30 May 2009 Saat 19:19
cok guzlede adamlar herhalukarda aldatiyor sayilir bu yaziya bakarsan LOLLOLadam ne yapsa altindan birsey arain der gibiLOLLOLyakinlasa biri var , uzaklasa gene biri var ne yapsin bu erkekler bende anlamdim LOLLOLLOL

-------------
http://img142.imageshack.us/my.php?image=resim200607042115439477.gif">

Mesajı Yazan: mehtappp
Mesaj Tarihi: 31 May 2009 Saat 17:13
PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞKÜR TATLIM

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 01 Haz 2009 Saat 00:00
Orjinalini yazan: JuLy-china JuLy-china Yazdı:

cok guzlede adamlar herhalukarda aldatiyor sayilir bu yaziya bakarsan LOLLOLadam ne yapsa altindan birsey arain der gibiLOLLOLyakinlasa biri var , uzaklasa gene biri var ne yapsin bu erkekler bende anlamdim LOLLOLLOL
çok haklısın nurayLOL

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: piraye
Mesaj Tarihi: 04 Haz 2009 Saat 15:08
teşekkürler..

Mesajı Yazan: Hercai75
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2009 Saat 22:08
Orjinalini yazan: dandinidastana dandinidastana Yazdı:

ben benzer huyları yakaladım eşimde ve sıkı takip ettim.sonunda netten ruslarla temas kurdugunu farkettim.ingilizce tam bilmedigim icin kendisi biliyor nasılsa benide anlamam sanarak sıkı arkadaslıklar kurmus.iclerinden sadece bitanesiyle duygusal aşk sozleri sarfediliyordu.eşimin direk yazdıgı yok ama kızdan surekli degişik duygu dolu mailler var.eşime sordum otomatik mail ben yazmasamda o kızlar yazar sucum yok dedi.inanmak istemiyorum biyandanda istiyorum 3aylık bebegim var.boşansam bir turlu boşanmayıp otursam bir turlu.halaa ne yapmalıyım diyorumm.
oda bu işlerden vazgecmiyorr bisekilde cazip geliyor internet heyecanları..
ustelik 3sene severekk anlastıık bunu yapan eşim sözüm onaa benii deli gibi seviyoorr:(
siz olsanız napardınız kızlar?kafam allak bullaak benim

Arkadasim, gercekten ben olsam ne yapardim sorusunu yanitlamak hic kolay degil. Insan basina gelmeden konusur, bosarim hemen terk ederim gibi, ama tabi yasayinca o kadar da kolay degildir eminim. Üstelik daha ufacik bir bebegin var. Allah kolaylik versin canim. Ya eger esin ben yazmiyorum diyosa, otomatik geliyo falan diyosa, bence mail adresini degistirsin. Ama sen yine de tavrini koy, bisey yokmus gibi davranip durumu kabullenmis gibi görünme. Insallah esin de en kisa sürede senin ve bebeginin kiymetini anlar canim.

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat