Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Süt alerjisi mi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55538
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 20:10

Konu: Süt alerjisi mi
Mesajı Yazan: Sgndz
Konu: Süt alerjisi mi
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2017 Saat 16:24
Hocam merhaba, bebegim tam 4 aylik, 2800 dogdu suanda 7 kilo civarinda. Kilo alimi bazen cok hizli oldu bazen cok yavasti. Dogdugumuzdan beri kusma problemimiz var kimi zaman direk olarak cikariyor kimi zamanda kesik kesik. 1 ay once yesil ve mukuslu kaka olayimiz oldu tahlil yapildi ve amipli dizanteri dedi. Sadece anne sutu aliyor olabilir mi dedim evet dedi. İlk basta antibiyotik kullanmak istemedim ama geçmeyince 3 gun kullandim ve gecti. Ama ara ara mukuslu kaka devam ediyor hatta genelde mukuslu diyebilirim. Ben kusmasida cok oldugu icin 3 saatte bir 20 dk civari emziriyorum.Genelde huysuzlugu yok uyku duzeninide sagladik. Yanliz gecen hafta kakasinda nokta seklinde kan gordum 1 gece once ciger yemistim ona yordum ama bugun daha fazla gorunce sasirdim. Sonra 2 seferde de kan gelmeden once antep fıstıgi yedigim aklima geldi. Sizce alerji midir? Yada sadece fistiga midir? Alerji hakkinda cok araştırdım kan ve mukus olunca direk sut alerjisi diyorlar kafam cok karisti.
Yardimci olursaniz cok sevinirim hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2017 Saat 19:00
1- "Amipli dizanteri" teshisi=YALAN!! 
2- Eski mailleri okusa idiniz, bu kadar uzulmez, bu sahtekarlarin kurbani olmazdiniz.. Hadise tamamen
cok yedirilmeye baglidir. 10 seneden beri anlatiyorum..
3- Yeni dogan doneminde, hicbir seye karsi ALLERJI olmaz.. Zira bir kimsenin, bir maddeye karsi allerjik
reaksiyon gostermesi, ZAMANLA OLUSAN BIR DURUMDUR....
Siz Turk doktorlarina kulak asmayin, onlara gore her seyin sebebi; allerjidir..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat