Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kaka yapamama!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55588
Tarih: 12 Ağu 2025 Saat 19:54

Konu: Kaka yapamama!
Mesajı Yazan: Gasbsoy
Konu: Kaka yapamama!
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2017 Saat 22:27
Merhabalar doktor bey.  Oğlum 7aylık. Kilosu az olduğundan sizin önerinizle 2 haftadır anne sütüne ek olarak inek sütü vermeye başladım . Fakat 2haftadır kaka sayısı seyreklesti ve kaka yaparken ıkınmaya ağlamaya başlıyor.
1-)makatının çevresinde beyaz uçlu sivilceler oluşmuş  bunlar acı yapıyor olabilir mi?  Yazılarınızı okudum ama tavsiye ettiğiniz kremler 7aya uygun mu bilemedim . Hangi kremi kullanmalıyım? 
2-) son 3 gündür kaka yapmıyor sürekli ıkınıyor.  Daha önce de ıkınarak yaptı fakat kabız şeklinde yapmadı. Sütüne bikaç damla zeytinyağı damlattım poposuna sürdüm fayda etmedi. Bu inek sütünden  kaynaklanıyor olabilir mi? Yoksa normal midir? 
3-) sizden Allah razı olsun.  Sizi geç tanıdım ama iyiki tanımışım .şuanda 4,5 yaşında kızım grip ve sizin yontemlerinizi deniyorum . Ateşi kendiliginden çıkıyor ve düşüyor öksürük var ve ben 2gündür ilaç kullanmıyorum.  Kızıma 3. Aylıkken antibiyotik kullanmaya başladım . Çok pişmanım . İnşallah çok geç kalmamısımdır.  Uzun oldu kusuruma bakmayın. Şimdiden teşekkürler. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Oca 2017 Saat 08:34
Zeytinyagi; bir kac damla degil, 2-3 kahve  kasigi konulacak.

Mesaj Tarihi: 25 Oca 2017 Saat 08:55
Tamam doktor bey.  Peki poposu için  krem kullanmalı mıyım? 

Mesaj Tarihi: 25 Oca 2017 Saat 18:43
Eski cevaplarimi okuyun.

Mesaj Tarihi: 26 Oca 2017 Saat 19:20
Merhaba doktor bey.  Bugün  5. gün ve 7 aylık oğlum hala kakasını yapmadı.  Gün içinde keyfi yerinde fakat gece yatarken ıkınarak ağlıyor.  Gazı çok pis kokuyor.  Zeytinyağına hala devam etmeli miyim?  Yoksa başka bir yöntem mi denemeliyim? 

Mesaj Tarihi: 26 Oca 2017 Saat 20:02
Eski cevaplarimi okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat