Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Zayıflama Kemeri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Doğum sonrası yaşananlar
Forum Tanımlaması: (Doğum sonrası yaşananlar)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5579
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 09:31

Konu: Zayıflama Kemeri
Mesajı Yazan: miss hugolina
Konu: Zayıflama Kemeri
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 19:56
Merhaba  Arkadaşlar...

Doğumdan sonra eminim bir çok kişi nasıl kilo verebilirim diye benim gibi kara kara düşünüyordur...Emzirirken...

Benim sorum zayıflama kemeri kullanan varmı aranızda?Eşime doğumgünü hediyesi olarak zayıflama kemeri almasını söylemiştim.Sağolsun hemen sipariş vermdi,doğumgünümden önce geldiTongue

Vib...S...  bu ürünlerden kullanan varmı aranızda?Bol sıvı alıp,yediklerime dikkat edicem ve tabii egzersiz,umarım işe yarar...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: bengisu
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 23:01
onu duymadım sunacım ama bugün tv de bişey duydum şu ünlü diyetisyenlerden yarım maydanoz,1tatlı kaşığı toz zencefil.1 çay kaşığı tarçını kaynatıyosun içeceğin zaman içine yarım limon 1tatlı kaşığıda bal kayıp günde üç kere içersen zayıflamayı kolaylaştırıyomuş umarım işine yararTongue

-------------
http">
TÜM TARİFLERİM İÇİN TIKLAYIN...

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 23:21
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

onu duymadım sunacım ama bugün tv de bişey duydum şu ünlü diyetisyenlerden yarım maydanoz,1tatlı kaşığı toz zencefil.1 çay kaşığı tarçını kaynatıyosun içeceğin zaman içine yarım limon 1tatlı kaşığıda bal kayıp günde üç kere içersen zayıflamayı kolaylaştırıyomuş umarım işine yararTongue

Çok teşekkürler...DeneyeceğimClown

Mesaj Tarihi: 26 Şub 2008 Saat 10:47
WinkWink

-------------
http">

Mesajı Yazan: serifegül
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2008 Saat 13:38
sunacım ben aldım zayıflama kemeri yalnız benimki o vibro yani titreşimli olanlardan değil sadece terleterek zayıflatıyor. ben çok düzenli kullanmadım ama tvdeki rekamlarda olduğu gibi günde 10 dakika falan hikaye. yarım saatten fazla takman gerekiyor. e o kadar süre kablonun izin verdiği kadar hareket etmen lazım telefon çalar... kapı çalar... oğlan ağlar...  ben kullanamadım yani en güzeli yediğine dikkat edip egzersiz yapacaksın. ben de bisiklet aldırdım sözde zayıflamak için ama 10 dakikadan fazla üstünde kalamıyorum. zayıflamak için başkaları neler yapıyor yazsınlar da fikir alalım bizde

-------------
http://ticker.7910.org/eng">
çekirdek ailemizin çitlembiği

Mesajı Yazan: duygu
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2008 Saat 14:22
Benim koşu bandım var. Günde 45 dakika koşarak verdim kilolarımı. Vakit bulsam keşke yine yapabilsem... İşten gel, ev işi, Egemen, yorgunluk derken çoktandır koşamıyorumUnhappy

Mesajı Yazan: ALPELLA
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2008 Saat 15:26
Hayatım biz işe gidip gelirken koşturuyoruz ya ayrıa koşturmaya ne hacet....LOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 26 Şub 2008 Saat 21:12
Orjinalini yazan: serifegül serifegül Yazdı:

sunacım ben aldım zayıflama kemeri yalnız benimki o vibro yani titreşimli olanlardan değil sadece terleterek zayıflatıyor. ben çok düzenli kullanmadım ama tvdeki rekamlarda olduğu gibi günde 10 dakika falan hikaye. yarım saatten fazla takman gerekiyor. e o kadar süre kablonun izin verdiği kadar hareket etmen lazım telefon çalar... kapı çalar... oğlan ağlar...  ben kullanamadım yani en güzeli yediğine dikkat edip egzersiz yapacaksın. ben de bisiklet aldırdım sözde zayıflamak için ama 10 dakikadan fazla üstünde kalamıyorum. zayıflamak için başkaları neler yapıyor yazsınlar da fikir alalım bizde

Bu güzel aslında,titreşimi çok güçlü...Ama tek başına işe yaramaz tabii,egzersiz şart...TeşekkürlerClown

Mesaj Tarihi: 26 Şub 2008 Saat 21:14
Orjinalini yazan: duygu duygu Yazdı:

Benim koşu bandım var. Günde 45 dakika koşarak verdim kilolarımı. Vakit bulsam keşke yine yapabilsem... İşten gel, ev işi, Egemen, yorgunluk derken çoktandır koşamıyorumUnhappy

En güzeli...Ama sen zaten vermişsin.Darısı benim başımaUnhappy

Mesajı Yazan: yıldız78
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2008 Saat 11:22
KIZLAR 20 KİLO ALDIM HAMİLELİKTE. 7 AY BİTMESİNE VE YAKLAŞIK 2 AYDIR HAFTANIN 3 GÜNÜ EN AZ BİR SAAT SPOR(STEP VE AEROBİK) YAPMAMA RAĞMEN BUGÜN DAHA 5 KİLO FAZLAM VARR. Bİ YERDE OKUMUŞTUM 10 AYDAN ÖNCE ESKİ KİLONUZA DÖNEMEZSİNİZ DİYE SANIRIM DOĞRU.. Bİ DE BEN YEDİKLERİME DE DİKKAT ETMEYE ÇALIŞIYORUM AMA ANCAK BU KADAR.. HAFTAYA İŞE BAŞLIYCAM KAYINVALİDEM DE ÇOCUĞUMA BAKACAK O ZAMAN DA VERİRİM HERHALDEEE NEYSE HERKESE KİLOLARLA KOLAYLIKLAR DİLİYORUMMM

-------------
OĞLUŞUM HAYATIMIN ANLAMI..

Mesaj Tarihi: 28 Şub 2008 Saat 13:02
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

Hayatım biz işe gidip gelirken koşturuyoruz ya ayrıa koşturmaya ne hacet....LOLLOLLOL

Ne koşturması? Evin önünden biniyorum işe, işyerimin önünden biniyorum eve...

Mesaj Tarihi: 29 Şub 2008 Saat 09:49
Belli senin çok koşturmadığın dermişim LOLLOLLOLLOL 

Mesaj Tarihi: 29 Şub 2008 Saat 10:31
2 kilom kaldı, naber?LOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 29 Şub 2008 Saat 11:04
Vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sen beni görme o zaman LOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 29 Şub 2008 Saat 12:22
kızlar şu televizyonda çıkan yosundan deneyen ya da haberi olan var mı?hani selülitleri geçirip incelten yosun diye tv de çıkıyor ya haberi olan var mı?Clown

-------------
http">

Mesajı Yazan: gul55
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2008 Saat 22:22
Clown

-------------

yavrum , en doğal en insanca emeğim benim.....

Mesajı Yazan: SevaL
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2008 Saat 14:45
Walla ben henüz başlamadım zayıflama şeylerine oğluşum çok ufak süt falan kesilir diye korkuyorum ama çokda istiyorum hamilekalmadan önce 60 kiloydum 86 kilo ile doğuma girdim 10 kilom gitti şimdi 74 kiloyum bilmiyom nası verecem herif başımın etini yiyo şişko diye :(:(:(

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: Efenin annesi
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2008 Saat 14:50
Zayıflama kemeri işe yarasa ben de alayım. Zayıflama çayını da bir gün yapıp içtim ama sanırım işe yaramadı:) 4 ü doğumdan sonra olmak üzere 17 kg fazlam var. Süper doktorum 4. haftadan sonra mekik çek dedi, 3 hafta sürekli memkik ve spor yaptım, sayesinde sezeryan sancılarım bir türlü geçmedi ve kanamam oldu. Ne diyet ne spor bol bol emziriyorum. İşe başlayınca veririm kiloları artık.

-------------
Efe ile bir gün bir an gibi geçiyor:)

Mesajı Yazan: SevaL
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2008 Saat 14:56
sezeryan doğuran adam nasıl mekik çeksin değil 4 haftada 3 ayda bile çekse zararlı iç dikişler iyleşmiyor ablacım

-------------

Mesajı Yazan: AyseUlusal
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2008 Saat 15:07
Zayıflama kemerini bi arkadaşım kullandı TV de çıkan reklamdan görüp.Karnına takıyordu terletiyordu ve titretiyordu.Ama orda gösterdiği gibi özgürce kullanamadı hareket halindeyken kullanamıyordu.On gün kadr kullandıktan sonra müthiş bir karın ağrısıyla doktorda aldı soluğu.Kesin bi şey söylenmedi ama biz bu alete bağladık.Çünkü anormal terletiyordu.Bence en iyisi normal şekilde yemene dikkat edeceksin ve yürüyüş v.b.yaparak kilo vereceksin.Mucizelere inanmayın kızlarr.Benim iki kızım var biri 10 yaşında biri 16 aylık şu an son doğumdan kalan 7 kilom var.Ama dikkat edince gidiyor ve ben çok kolay kilo alıp zor veren biriyim.Baştan beri dikkat etseydim bu fazlalar bile olmazdı.WinkEmbarrassed

-------------
http://ticker.7910.org/eng" rel="no follow">

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2008 Saat 17:49
Orjinalini yazan: Efenin annesi Efenin annesi Yazdı:

Zayıflama kemeri işe yarasa ben de alayım. Zayıflama çayını da bir gün yapıp içtim ama sanırım işe yaramadı:) 4 ü doğumdan sonra olmak üzere 17 kg fazlam var. Süper doktorum 4. haftadan sonra mekik çek dedi, 3 hafta sürekli memkik ve spor yaptım, sayesinde sezeryan sancılarım bir türlü geçmedi ve kanamam oldu. Ne diyet ne spor bol bol emziriyorum. İşe başlayınca veririm kiloları artık.

Daha yeni aldım,işe yararsa haber veririmLOLLOL yeni yeni kullanıyorum,ama işe yarayacak gibi...titreşimli olduğu için,kan dolaşımını hızlandırıyor.Umarım iyi sonuç alırım,yediklerimede dikkat ediyorum tabiiClown

Mesajı Yazan: MERVE
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2009 Saat 11:38
Arkadaşlar malum doğumdan sonra göbek kaldı ve hamilelikte hiç almadığım kiloyu doğumdan sonra almaya başladım. Bugün Bim den ....... diye zayıflama kemeri aldım dedim eğer kullanan varsa görüşlerini alayım yoksa kemeri geri iade etmeyi düşünüyorum.

Mesajı Yazan: emre
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2009 Saat 13:02
hiç duymadım canım ama öyle şeylerle pek zayıflanmıyor yani istediğin sonucu vermiyorlar illa ki spor yapmak gerek

-------------

Mesaj Tarihi: 06 Mar 2009 Saat 14:20
O tip ürünler sadece  masaj yapıyor kanımca Zayıflamak için spor ve diyet şart. Gerisi fasa fiso.

Mesajı Yazan: didemkız
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2009 Saat 22:31
Ya arkadaşlar benimde 10 kilo fazlam var.Acil 2. el koşu bandı arıyorum.Sizlerde uygun fiyata satmak isteyen varmı? 1.5 ay sonra kızımın doğum günü kısmetse o zamana kadar 4-5 kilo vermek istiyorum.Resimlerde fil yavrusu gibi çıkmak istemiyorum.

Mesajı Yazan: tuba
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2009 Saat 19:38
gunde 3 lıtre su içtim dogumdan sonra 3 ay aksatmadan. 26 kılo almıştım ben hamılelıkte.3 ay sonra yanlız kaldım içme fırsatım olmadı bebekten dolayı.25 kıloyu 3 ay da verdım yanı.sadece göbegım toplamadı henuz.az sarkık halıyle.ama 26 kılonun 25 i gitti

Mesajı Yazan: MERVE
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2009 Saat 10:10

Bende aldığım kemeri geri iade ettim. Biraz irade ve gayretle alakalı. Geçen tv de doktor yemeklerden önce 1 çay kaşığı çörek otu alınırsa çok faydalı oluyor dedi onu denemeye başladım bakalım hayırlısı.

Mesajı Yazan: ceylinsu
Mesaj Tarihi: 02 Nis 2009 Saat 23:54
bu konuyu öne alim dedim çünkü ben hala aynı kilodayım veeee yaz geldiCryCryCry
acil bilgi lütfenNuke

-------------

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2009 Saat 06:28
Havva dayak isteme Tongue kız kilo senin nerende Tongue

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2009 Saat 14:59
Ben pek zayıfladım,60 55 in altına düştümEvil SmileLOLLOLama nefret ediyom yüzxüm hortlak gibi

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2009 Saat 16:06
emine  bize nispetmi yapıyon bacım Ouch

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2009 Saat 16:20
Yok yok nisbet yapmıyom öyle bi halde değilim diyomya hortlak gibiyimLOLLOLyine etim budum yerinde yüzüm göçtü

Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 04 Nis 2009 Saat 14:40
benim 15 kilo vermem lazım ..2.cocuguma hamıle kalmadan önce zamanında hakkında cok spekülasyon yapılan bi zayıflama ilacı kullanmıştım.10 gunde 5 kılo vermiştim..sonra hamilelik düşündüğümden bıraktım..emzirme işim bittikten sonra başka bi  zayıflama ilacı kullanmayı düşünüyorum(deneyen arkadaşlarım olduğu için )tabi birazda spor yapıcam..2009 yazı olmasa bile 2010 yazına zayıf girmek istiyorum..

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...

Mesajı Yazan: mahiradasi
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2009 Saat 21:47
nereye yazacagimi bilemedim. Arkadaslar benim dogumdan sonra unutkanligim basladi inanilmaz unutuyorum simdide ocakta yemegi unutmusum bi baktimki dibi tutmus, dogumdan sonra oldu bu napicam ben? sizlere de oldu mu?

-------------

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 09 Tem 2009 Saat 16:32
Orjinalini yazan: sabrina sabrina Yazdı:

benim 15 kilo vermem lazım ..2.cocuguma hamıle kalmadan önce zamanında hakkında cok spekülasyon yapılan bi zayıflama ilacı kullanmıştım.10 gunde 5 kılo vermiştim..sonra hamilelik düşündüğümden bıraktım..emzirme işim bittikten sonra başka bi  zayıflama ilacı kullanmayı düşünüyorum(deneyen arkadaşlarım olduğu için )tabi birazda spor yapıcam..2009 yazı olmasa bile 2010 yazına zayıf girmek istiyorum..
münevver  o kullandığın ilacın adını bana özelden yazsana canım eğer bu kullandığım işe yaramazsa onu alayımLOL

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesajı Yazan: melissa
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2009 Saat 17:36
ben de kilolarımdan kurtulmak istiyorum ama spora gidicek hiç vakit bulamadığımdan .....................com'dan bu zayıflama kemerleriden sipariş ettim. denicem bakalım işe yaricanı düşünüyorum. sonuçta rejim yapmadan olmaz biliyorum. inşallah birazcık kilo verebilirim. 

Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2009 Saat 14:46
valla bende 5.5 ay oldu dogum yapalı hala aynı kıloada duruyorum kılo veremedım

yemekten kısamıyorum arkadasımın spor aletını getırdım eeve spor yapayım barı dıyorum ama  onuda pek beceremıyorum

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: esra2901
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2009 Saat 12:01
benimde doğumdan sonr 10 kilom gitmişti ama annem süt olsun çocuk doymuyo aaa hiç süt akmıyo napcaz diye ne bulduysa yedirdi doğum kiloma geri ulaştım çok geçmeden şimdi gayrete geldim bi spor aleti aldım del.. cor. diye 3gündür sabahları düzenli yapıyorum masaj kemeride var ama sezeryan olduğum için cesaret edemedim inşallah zayıflarızz kızlar Clown

Mesajı Yazan: balkız
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2009 Saat 13:55
bende dogumdan sonra zayflama kemeri aldım ama birkere taktım acayip kaşıntı yaptı uyuz olmuş gibi kaşınmaya başladı kemeri taktıgım bölgee bende daha takmadım arada eşim masaj için kendine takıyodu LOLLOLLOL sonra bi arkadasa verdim oda 2 atdır takıyoo düzenli ama bugun aradı bu kmere göbegimi sarkıttı daha beter oldumm dediiii ConfusedConfusedConfused neyseki benim kullanmama gerek kalmadı ikizlerle ugraşmaktan zayıfladımm Big smile

-------------
iki küçük dünyaya gönüllü hapsoldum http://lilypie.com">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat