Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yürüteç

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5585
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 23:28

Konu: yürüteç
Mesajı Yazan: serapdag
Konu: yürüteç
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2008 Saat 22:44
merhaba Benal hanım
 benim oğlum 6,5 aylı ve çok hareketli kucakta durmuyor yere yatırıyorum emeklemiyor.çevremdekiler yürüteç kullanmamı önerdi ama benim tereddütlerim var hem erken olduğunu düşünüyorum hemde gelişimini etkiler mi  diye düşünüyorum yürüteç kullanmalımıyım ?,yürümesi için faydalımı?kullanırsamda ne zaman başlamalıyım kullanmaya kaç aylıkken ?yardımcı olursanız sevirim .biraz fazla olacak ama yemek ve uyku problemimiz de var sabah kahvaltımızı yapıyoruz (devam maması içine bebe bisküvisi ,peynir, yumurta  ve pekmez karıştıryorum)ama daha sonra mama yemiyor çok az meme emiyor öğlen püre veya çorba yediremiyorum gece  yatarken muhallebi yediriyorum ama gece uyumuyor  nerdeyse saat başı uyanıyor ve meme emiyor  kilomuz 7,830 yemek ve uykusu konusunda ne yapmalıyım gündüzde yarım saat uyuyor 2-3 defa  yardımcı olursanız sevinirim

sabrınız ,emeğiniz ve yardımlarınız için teşekkür edrim  

-------------
onurun annesi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 28 Şub 2008 Saat 13:04
Merhaba...
Yürüteç ile ilgili çok soru cevapladım. Göz atarsanız sevinirm. Sevgiler... Uyku sorunu için benin önerebileceğim bir şey yok... bebk ve koşulları bunu belirliyor. Beslenme düzeni iyi. Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat