Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Baş ağrısı?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55943
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 02:43

Konu: Baş ağrısı?
Mesajı Yazan: srdrgkdmr
Konu: Baş ağrısı?
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2017 Saat 16:59
09,11,2013 doğumlu kızım yaklaşık 1 haftadır hafif burun akıntısı (hapşırınca ağlayınca akıyor) gece öksürükleri vardı şimdi bu belirtiler epey azaldı ancak 3 gündür keyifsiz oyun oynamak (koşmak zıplamak) istemiyor başım ağrıyor diyip ağlıyor, sırtıma alıp koşarak gezdirmemi çok sever teklif ettim denemek için tamam dedi sırtıma alıp çok kısa hareket eder etmez hemen acıyo diyip ağlamaya başım ağrıyor demeye başlayınca bende başının gerçekten ağrıdığına kanaat ettim, bende de olurdu benzer ağrılar sinüzit olduğumda, başımı hafif öne eğsem ağrıdan duramazdım acaba kızımda da benzer bir durum mu var? onun dışında iştahı da çok iyi değil, genel bir keyifsizlik hali var mız mız, ateş yok, baş ağrısının bugün 3.günü bitti, geçer diye bekledim ama geçmeyince size danışmak istedim ne olabilir ne tavsiye edersiniz hocam? İyi ki varsınız, Allah yardımcınız olsun dualarınızı kabul etsin, güvendiğimiz ve ilk aklımıza gelen isim sizsiniz, başarılar iyi çalışmalar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Şub 2017 Saat 19:38
Bunlarin hepsi; GRIP arazlaridir.
Sadece, Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

Mesaj Tarihi: 15 Şub 2017 Saat 20:12
Allah razı olsun hocam çok sağolun saygılar sevgiler

Mesaj Tarihi: 19 Şub 2017 Saat 01:10
Hocam malesef başağrımız geçmedi:( başka hiçbir belirtisi yok burun akıntısı vs. İştahı biraz az ve hareketleri kısıtlandığı için keyifsiz (koşmak istiyor adımlarını hızlandırmaya başlayınca sankı başına bir şey düşmüş gibi boynunu kısıp sabit tutarak ağlamaya başlıyor) Onun dışında başka şikayeti yok, bu baş ağrısı nedir hocam bu yaşta başka bir sorun yoktur inşallah, geçmeyince endişelendik hocam?

Mesaj Tarihi: 19 Şub 2017 Saat 17:07
Hocam hastaneye götürmeli miyim?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2017 Saat 20:08
Sinuzit olmus;
Sirt ustu yatar vaziyette; Iliadin damla, gunde:2x2'ser damla damlatin..
ESKI mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat