Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

krup ve kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56037
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 19:46

Konu: krup ve kulak
Mesajı Yazan: turnam
Konu: krup ve kulak
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2017 Saat 18:32
Merhaba hocam bir arkadasimin 8 aylik bebegi icin rahatsiz ediyorum bebek dogdugundan beri antb ventolin pulmicort ne deseniz yemis en sonki gittikleri dr oksurugunden krup teshisi koymus sanirim decort ampul vermis fakat icirmisler ben de sizin igne olarak yapilmasni tavsiye ettiginiz icin tedavinin yanlis oldugunu soyledim sadece 8 aylik bebege de yarim ampul seklindemi yoksa dahami az onu bilmiyorum ben sizin onemli bilgilerinizi hep bilgisayarima kaydettim fakat bilgisayarim bozuldugu icin bakamiyorum cep telefonuyla bakmak cok zor oluyor ayrucida evim bahce kati oldugu icin iyi cekmiyor sizi oyuzden rahatsiz ediyorum birde bu aydaki bebek icin kulak agrisi olunca illadini kullanabilirmi kisacasi cok zor durumdalar sizin sahtakirligin 3. sahfasi dediginiz butun herseyi yasamislar 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Şub 2017 Saat 22:41
Eger; hakikaten, "havlar tazda oksuruk" varsa, ve teshis dogru ise, ceyrek ampul yeterli olur. Agizdan ASLA etkili olmaz.
Bu da dunya'da sadece Turkiye'de uygulanan "muhtesem" bir sahtekarliktir. Allahtan bir etkisi olmuyor.
Kulak agrisi oldugunda; Iliadin damla,  her yasta kullanilabilir, zira baska bir sansi yok..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat