Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

döküntü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56070
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 00:34

Konu: döküntü
Mesajı Yazan: cemre12
Konu: döküntü
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2017 Saat 21:33
Hocam merhaba 4 yas 10 aylik kizim sabah ateslendi dili kirmizi viral diye dusundum. bacagi da agriyordu ust baldiri.. basamadi uzerine. 1 olcek dolven verdim agrisi icin.aksama dogru atesi yukseldi.mudahele etmedim cok asiri yukselmedi.bir anda kasinmaya basladi ayak uzeri bacaginin agriyan yerinde ince ince sık kirmizi dokuntu olustu(avuc ici genisliginde yayildi).atesi dustu kasinti var.bacagimin acisi gecti bir anda dedi.bu dokuntu hastaliga bagli bir dokuntumu yoksa sabah verdigim dolven alerji yapmis olabilir mi tesekkur ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2017 Saat 23:43
Resim gonderebilirmisiniz..
Dolven allerjisi; ben duymadim...
Dokuntuler kisa surelerde yer degistiriyorsa, Allerji'dir.

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2017 Saat 02:06

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2017 Saat 02:10
Hocam bastirinca yok oluyor kasintili gezici degil bacaginda da var..farkli bi gida da yemedigi icin dolvenden suphelendim.ilk defa kullandik hep pedifen icerdi.

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2017 Saat 04:42
Pedifen ve Dolven, ayni ilac...
Hastalik dokuntusu degil, dokuntu kaybolana kadar , gunde:1 defa Zyrtec surup 1 olcek(5ml) verin.

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2017 Saat 11:03
Hocam bu sabah kalktiginda yuzu haric butun vucuduna yayilmis.surubu verdim.devam edeyim mi suruba.hafif atesi de var.hastaliga bagli olabilir mi

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2017 Saat 12:33

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2017 Saat 20:18
Dokuntu kaybolana kadar Zyrtec verin, bir defalikda Andazol 2 olcek(20ml) icirin..

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2017 Saat 22:06
Hocam tek seferde mi 2 olcek andazol

Mesaj Tarihi: 25 Şub 2017 Saat 22:21
Evet..

Mesaj Tarihi: 26 Şub 2017 Saat 18:41
Hocam tekrar merhaba andazol u de verdim.kil kurdu icin oneriyormussunuz.kil kurdu bu tarz dokuntuler mi yapiyor merak ettim.kizim da popo kasintisi yok.ama yaklasik 2 haftadir sık sık kotu kokulu gaz cikariyor.bu bir belirti olabilirmi.istahi cok fazla zayiflamadi.114cm 20 kg. 4 yas 10 aylik. Bir de hocam dokuntu oldugu aksamin oncesinde teyzesiyle asiri derecede abur cubur jelibon seker cilekyemisler benden gizli.buna bagli olabilir mi.kabarciklarin kasintisi gecti ama azalma yok. Kabarciklar elle hissediliyor.

Mesaj Tarihi: 26 Şub 2017 Saat 19:39
Abur-cubur da yapar, kurtlar da yapar..

Mesaj Tarihi: 27 Şub 2017 Saat 00:06
Hocam bir sey daha sormak istiyorum.kizimin burnu asiri tikali.ser.fiz. damlatiyorum aciliyor ama 5 dakika sonra kapaniyor.iliadin damlattim daha da tikandi.akinti oksuruk falan da yok.hasta degil yani su an sanki burnunda bi sey sismis hava gecirmiyor gibi zyrtec suruptan olabilirmi.vermeye devam edeyimmi.

Mesaj Tarihi: 27 Şub 2017 Saat 04:34
Oksuruk yoksa verebilirsiniz..

Mesaj Tarihi: 28 Şub 2017 Saat 21:36
Hocam tekrat merhaba.kizim bugun sabah sag kulak alti lenf bezi ceviz kadar sismis sekilde uyandi.atesi 40 uzeri ve dilinde de hafif bir pas var agzi da kokuyor.mecburen dr ye goturdum.augmentin s400 yazdi.kac gun kullanayim hocam. Alerji icin zyrect kullaniyorduk.bagisikligi baskiladigi icin mi oldu merak ettim.tesekkurler.

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2017 Saat 06:45
Siseyi bitirin.

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2017 Saat 20:57
Hocam kizim ilk antibiyotik dozundan sonra lenfi indi.atesi dustu.normale dondu.bulanti ve kusmasi hic olmadi. yalniz dilinde cilek gorunumu olustu hafif de oksuruk var.bu beta midir.bir sey yapmamiz gerekli mi tesekkur ederim.

Mesaj Tarihi: 01 Mar 2017 Saat 21:22
Bu yasta; "streptokok" gorulmez.. Antibiyotigi bitirin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat