Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kakada kirmizilik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56081
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 11:05

Konu: kakada kirmizilik
Mesajı Yazan: zelalim
Konu: kakada kirmizilik
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2017 Saat 22:17
merhaba hocam,
kizim 23 aylik.resimdeki bugun yaptigi kakanin uzerinde boyle bir kirmizilik vardi,dun yumusakti kakasi ama ayni kirmiziligi dun de gordum,sadece disinda tabaka halinde var hocam kakanin,ben kurcalayinca dagiliyor.kan midir bu,bir huzursuzlugu ikinmasi yada atesi yok,ama ilk kez boyle birsey gordum,endiselendim,neden olur bu hocam???

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2017 Saat 22:28
Eski mailleri okuyun..
Tamamen; asiri beslenmeye bagli bir gorunum..
Devam ederseniz, yesil ve sumuklu kakalar gorursunuz. Hele bir de, Turkiye'de bir doktor gorurse, iste o
zaman yandiniz...
 Tek gidasi anne sutu veya sut  olan bebege bile; "Coklu gida allerjisi" bile derler, caniniza okurlar.

Mesajı Yazan: zelalim
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2017 Saat 00:53
hocam sayenizde 4,5 ayliktan itibaren kutu sutleriyle bu zamana geldi kizim,agiz cevresinde zaman zaman olan kizarikliklardan,ilk zamanlardaki kusmasindan ve bitmek bilmez kivranmalarindan,kakasinda nokta nokta gorunen kandan allerjisi mi var diye hic endiselenmedim bile sayenizde.ama boyle kakayi ilk kez gordugum ve eski maillerde gercekten kanama olsa kakanin tamaminda gorulurdu diye hatirladigim bir cevabinizdan dolayi sormak istemistim aslinda,ama ben yanlis degerlendirmisim,ayni dediginiz gibi yesil mukuslu ve bezi doldurup tasiran bir kaka daha yapti kizim birkac saat once.tekrardan cok cok tesekkur ederim.gunde en az 700ml sut-ayran tuketir hatta bazen daha da fazla,yemegi de istedigi kadar yer ama rahatsa yemeklerini azaltmama gerek var mi,13 kg agirliginda.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2017 Saat 04:11
Boyu; 88cm ve uzeri ise, ugrasmayin.. 88cm'den az ise, sadece ogun atlatin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat