Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak,Geniz eti ve Ameliyat

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56163
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 14:29

Konu: Kulak,Geniz eti ve Ameliyat
Mesajı Yazan: ayemel
Konu: Kulak,Geniz eti ve Ameliyat
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2017 Saat 13:01
Hocam iyi günler.
Size daha önce bu konu hakkında yazmıştım. Oğlum 2 yaşında. Doğduğundan beri kulak iltihabı ve akıntısı var.doktora gidiyoruz antibiyotik, burun damlası vs. ile iltihap gideriliyor fakat 15 gün sonra tekrar iltihap olup hem ağrı hem de akıntı oluyor. Bu zamana kadar hep aynı kulakta idi. Bu son sefer 2 kulağında da oldu hatta gözleri de iltihaplanma yaptı. kaç sefer doktora gittik bi çözüm bulamadık. İlliadin ve diğer tavsiyelerinizi de size sorarak uygulamıştık fakat o da bi çözüm olmadı.
Şimdi çocuğun bademcik ve geniz eti iri. Bababmızda da bademcikler irsi olarak iriymiş. doktorların en son verdiği karar (birçok doktora gittik) ameliyatla geniz eti alınması ve, kulağa tüp takılması... Başka çare yok dediler. Tüp kendini 8-9  ay sonra çoğunlukla atıyormuş. 
Bu durumda siz ne dersiniz. Lütfen bize kalıcı çözüm olabilecek bir yol öneriniz.
Teşekkürler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2017 Saat 18:56
Bu konuyu cok anlattim, okuyun..

Mesajı Yazan: ayemel
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2017 Saat 12:11
Hocam eski sor cevaplarınızı okudum fakat her hastanın farklı durumları var. ameliyat hakkında anlattıklaınızı okudum. Fakat şikayetler içinde kulak akıntısı 2 yıl boyunca nerdeyse her 15 günde bir tekrarlayanla karşılaşmadım. burdaki doktorlar bu kadar sık tekrarlayan iltihap ve akıntının zamanla kulak zarını eriteceğnini kalıcı zarar vereceğini söylüyor.  bu da bizi iyice ürküttü. 
Daha önce de sormuştum size illiadin damla kullanmıştık. hem çözüm sağlamadığı gibi, bu ilacı sürekli kullanmamamız gerektiğini söylediniz. Bu durumda tekrar sorma ihtiyacı hissettim. rica etsem bizim için tekrardan ne yapmamaız gerektiğini anlatır mısıız. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Mar 2017 Saat 19:05
EGER; Antibiyotik ve bilhassa; Kulak damlalari kullandi iseniz, duzelmesi cok zordur..
45 seneden beri; Hicbir hastam;  bu duruma gelmedigi icin, tedavisinde bir tecrubem yok..
Bu sebeple, iyi bir merkezde, aspire edilip, iyice temizlenmesi gerekirse ameliyat edilmesi gerekebilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat