Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

SOL.TARAF ATES

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56191
Tarih: 01 May 2025 Saat 17:16

Konu: SOL.TARAF ATES
Mesajı Yazan: 7beni
Konu: SOL.TARAF ATES
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2017 Saat 19:16
hocam.bugun oglumu okuldan aldigimda uyukluyordu sol.tarafi atesliydi .eve getirip.dus aldirdim simdi yine sol kulagi kirmizi atesli boynuda atesli sol.kulagi serin.
oksuruk.zaten bir suredir vardi burnuda akiyor 2 haftadir .ates bugun basladi solda ve kulakta olmasinin anlami varmi.hali yok ama oyun oynuyor gozleride sulu.2012 kasim dogumlu

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Mar 2017 Saat 19:58
Grip geciriyor, ilgili yazilarimi okuyun..

Mesaj Tarihi: 09 Mar 2017 Saat 20:18
hocam simdi uyuyor ates saga gecti.sol tarafi buz gibi.atesi 39.9 ates dusurucu vereyimmi uyandirip icirememde.kusar napsam.hic boylede ates gormedim.kizmayin sizim gecmistede boyle tel taraflinates bulamadim

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2017 Saat 16:56
hocam atessiz geceyi atlattik sabah ates dusmustu.simdi kusmaya basladi.domuz gribi diyeceksiniz muhtemelen.peki daha oncede gecirmisti gecen seneden beri bu sekilde 6 kere hasta oldu.bir kere olunca bagisiklik kazanmazmi

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2017 Saat 17:17
hocam yine ateslendi kulak ici 40.2 oldu

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2017 Saat 19:38
Gripler; 4-5 gun ates yaparlar.. Niye okumuyorsunuz??? 

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2017 Saat 19:48
okumaz olurmuyum 5 yildir sizinle buyutuyorum.Lakin ayni hastaligi surekli olunca bagisiklik kazanmadimi onu merak.ediyorum birde 40 i gecsede ates dusurucu veremiyorum.birsey olurmu diye merak.ediyorum.hocam.

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2017 Saat 19:59
Grip viruslerinin, yuzlerce cesiti var..
Bir de bu Grip virusleri 2-3 senede bir vucut yapilarini degistirdigi icin, kazandiginiz bagisikliklar pek bir ise
yaramazlar.
Makalelerim arasinda; listenin en altinda, ATES ile ilgili makaleyi okuyun..
Ates; hic bir zaman, hicbir derecede tehlikeli degildir ( Sicak carpmasindan bahs etmiyorum). Atesin
bagisiklik uzerine cok buyuk etkileri vardir. Ates cikmazsa, bagisiklik calismaz.
 Duyduklariniz, tamamen Turk doktorlarinin uydurmalaridir.  Sizleri ates ve Havale ile korkutup, devamli
doktorlara tasinmanizi isterler.
Korkacaginiz, butun hastaliklarin asilari vardir..,
Asi yaptirmiyorsaniz, oda sizin bileceginiz bir is.. O zaman da;  her ates'de doktora gitmeniz gerekir..

Mesaj Tarihi: 10 Mar 2017 Saat 23:47
sizi tanidiktan sonra havaleden hic korkmadim. ama iste caresiz kaliyoruz. kocamizla kavga ediyoruz dra goturmuyoruz diye etrafa laf  anlatmaya calisiyoruz.surekli elestiri ..ne anneligimize soylenmeyen laf  kaliyor ."ne genis insansin "diyenler bitiyor. cocuk atesler icinde sayiklarken bizde psikolojik olarak dik.durmaya ve etrafla mucadele.ederken cocugumuzinda basinda dra goturulmesin diye mucadele veriyoruz..okadar.caresiz.ve yalniz hissediyoruz ki sizin yazdiginiz bir cumle bize uzanan bir el.gibi geliyor.sabaha kadar cocugun basinda beklerken elizde telefon arsivi alt ust ediyoruz.
o yizden sizde soruyoruz. diye kizmayin..annelerin durumu gercekten zor.

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2017 Saat 20:48
HOCAM LUTFEN CEVAP YAZIN. DUN GECEDEN SONRA BU GUN GUN BOYU ATESI OLMADI.YEMEKTE YEDI SADECE ARADA KUSTU.CIMDI UYUDUKUSMAYLA UYANDI BIR AVUCA YAKIN KAN LI KUSTU .ATESIDE 38.8 OLDU NEDEN KAN GELDI HOCAM

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2017 Saat 21:09
http://hizliresim.com/GB2zJv">

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2017 Saat 21:20
Taze kan; agiz icinden geliyor. Ya isirdi, yada mide asiti tahris etti.. Biraz takip edin, bakalim arkasi
gelecekmi..
Ciddi bir kanama oldugunda, yutulan kan nedeni ile, kakasi "Katran siyahi renkte" (Melena seklinde) cikar..

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2017 Saat 21:29
Tamam takip edecegiz.kan teti yaptirmaya gerek varmi...enfeksiyoz..... dediginiz rahatsizljkmi acaba

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 01:05
Gerek olsa, soylerdim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 02:00
Atesli bir hastalik gecirdi ise;  Enfeksiyoz Mononukleoz geciriyor demektir.
Viruslerle olan bu hastalikta, bu sekilde, algilama hatalari olur. Cisimler odugundan; yakin veya uzak,
kucuk veya buyuk,  gorulur. Mesafe tayini bozulur, buna bagli olarak, denge bozuklugu olur..Bu arazlarin
 hepsi hic bir tedavi gerektirmeden kendiliginden kaybolur. Eski mailleri okuyun, ornegi cok..

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 02:05
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/new_reply_form.asp?PID=1099722&PN=2&TR=15 - Cevapla esimde uye olduda az once onun kullani i adiyla yazmisim.hocam.ayninkisiyim
hocam.dakika tutuyorum tam 10 dkda bir aglayarak uyaniyor karnim agriyor diyor muhtemelen bulaniyor ogruntu geliyor bazen kusuyor bazen kusmuyor ve aurekli hayal goruyor.bana corbayi verme hadi kalkalim isiklari acin gormuyorum 5 dk boyle hayal gorup agladiktan sonra uykiya daliyor.10 dk sonra yine ayni seyler oluyor dun gecede boyleydi simdidie boyle bu kadar.nasil rutin olabiliyor normalmi keske. video gonderebilsem..

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 06:52
http://hizliresim.com/kbLMGA">

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 06:58
sayiklamalar artinca. hic uyuyamayinca goturduk...
5 igne metpamid ibufen verdi almadim tabi.babasiylada tartisip duruyoruz.biktim valla artik...crp de pozitif....

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 07:46
SAKIN, hicbir ilac/igne kullanmayin...
WBC: 7.5 ve 3.5 gibi son derecede dusuk seviyelerde; kesinlikle VIRAL bir enfeksiyonu isaret eder.
Ates: 4-5 gun surecek.. Hic de onemli bir hastalik degil.. Sadece Turk doktorlardan uzak durun.
Atesin sonuna dogru; Grip arazlari baslayacak...
CRP'ye kulak asmayin, bir suru sebepten yukselir. hepsinde de hucre yikimi vardir ki en fazla hucre yikimi, Viral enfeksiyonlarda olur.
Sakin cok gerekmedikce, atesini de dusurmeyin...
NOT: Enfeksiyoz Mononukleoz degil..  Bazi Coxsackie turleri sebep olabilir, yapilacaklar aynidir.
Yasini bilmiyorum (hic yazmadiniz),  eger 2 yasindan kucuk ise, 6.Hastalik da olabilir..
Bu hastalikta; ates duser, dokuntu baslar, ve cocukta hicbir hastalik arazi kalmaz.

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 11:53
< ="text" id="hexColValue" value="" size="10" style="cursor: default">

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 20:33
2012.kasim dogumlu ilk mesajda yazmistim hocam.bugun atessiz ama hic yemek yemeden 15 dkda bir bulanti nobetiyle devam.ediyoruz.
esime diyorum ki"bak gordunmu yine kadir hoca bildi bide adam hangi gunde ne olacagini soyluyor gece gittikte noldu diye "soylenip.duruyorum.
sonucuda yazacagimki herkes faydalansin.
sevgiler canim.hocam

Mesaj Tarihi: 12 Mar 2017 Saat 23:07
2 yasindan buyuk, 6.Hastalik da olamaz...

Mesaj Tarihi: 13 Mar 2017 Saat 08:17
Bugun hastaligin 5inci gunu karin agrisiyla beraber ishal basladi.Ates tamamem kesildi.dun sabahtan beri su disinda hicbirsey yiyip icmiyor.Ates ten dudaklari catladi zeytinyag suruyorum.kurulugu alsin diye

Mesaj Tarihi: 13 Mar 2017 Saat 19:03
SAKIN, ilac/antibiyotik, vermeyin...   Bol su/sivi gida teklif edin.

Mesaj Tarihi: 14 Mar 2017 Saat 14:38
bugün 7 inci gün iştahı yavaş yavaş geliyor...halsizliği devam ediyor...hocamın dediği gibi grip arazları başladı....sabahtan öğlene uyanık kalma süresi 7-12:30 arası hemen uykusu geliyor..meyve falan yemiyor ..vitamin alamıyor haliyle...beklemedeyiz.Hergeçen gün iyiyie gidiyor.

DİP NOT: hastalığın ilk ve ikinci gününde 41,3 e kadar ulaştığımız ateşi antibiyotiksiz ve ateş düşürücüsüz atlatmış bulunmaktayız.hİÇ İLaç kullanmadık

Mesaj Tarihi: 17 Mar 2017 Saat 12:07
10.uncu gün ve artık öksürük ve burun akıntısı dışında hiçbişey kalmadı enerjisi iştahı herşeyi yerine geldi.Artık yazmaya devam etmeyeceğim.
sevgiler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat