Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Acil(orta kulak iltihabı )

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56429
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 22:07

Konu: Acil(orta kulak iltihabı )
Mesajı Yazan: Gül
Konu: Acil(orta kulak iltihabı )
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2017 Saat 21:31
Hocam merhaba,oglumuzda 3 ay önce  orta kulak iltihabı olmuştu.3aydır burnu tikali sürekli sizin dediğiniz gibi 3 gunluk periyotlarda illiadin kullanıyoruz.ancak burnu acilmiyor.üstelik son 1 aydır ciddi anlamda işitme azlığı var.ne yapmalıyız?
2-bugün de iki gözünde yeşil akıntı ve kizariklik oldu.göz doktorunu aradim Eksocine göz damlası.günde 3 defa 1 damla.Çapak olursa temiz bez,pamuk veya yumuşak kağıtla temizleyebilirsin dedi. bu sekilde yapalım mi?2 gundur komsumuzun kedisini  alerjik bir cocuk oglumuz,eger gozu alerjiden olduysa bu damla fayda edermi?
Teşekkürler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2017 Saat 23:40
Bu konu cok anlatildi, okuyun..

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2017 Saat 23:46
Vaktinizi almamak adina tüm eski yazıları okudum.ancak illiadini kullanmaya rağmen isitme kaybina rastlamadim.iki konu ile ilgili de alıntı da olsa yeniden paylaşabilirseniz cok sevinirim.tesekkur ederim

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2017 Saat 00:22
Siz kulaga herhangi bir sey damlatmadiginiz surece; kalici bir isitme kaybi OLMAZ....

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2017 Saat 02:00
Pekiyi 1 aydır yaşadığımız işitme azlığı nasıl tedavi olacak?okul hayatında ve dışarda ciddi sıkıntı yaşıyor çünkü?

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2017 Saat 05:34
Cep telefonu ile konusulanlari duyabiliyormu??  Duyuyorsa, onemli bir durum yok.
Kulaklarina bir sey damlatmadiniz degilmi????? 

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2017 Saat 05:47
Kulaklarina birşey damlatmadik.cep telefonunda bir duyuyor bir duymuyor.tam anlamıyorum diyor.biz yanindayken de hep ne diye soruyor.suan gözleri de kapali.eksocine ye baslayayim mi.acamiyorum diyor ama cok capak yok anlamadim

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2017 Saat 19:52
Goz damlalari; zaten Goz KAPALi iken damlatilir..
COK okumaniz lazim...

Mesaj Tarihi: 27 Mar 2017 Saat 20:21
Çok teşekkürler.pekiyi kulak konusundaki yorumunuz nedir?cep telefonunu da bazen duyup bazen duyamiyor
Bizi de öyle 

Mesaj Tarihi: 28 Mar 2017 Saat 03:47
Oztaki borusunun, ara ara acilip-kapanmasi ile ilgilidir. Gerektiginde; Iliadin DAMLA kullanin.
Eski mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat