Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Devit 3

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57071
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 09:20

Konu: Devit 3
Mesajı Yazan: ozlemtunc
Konu: Devit 3
Mesaj Tarihi: 25 May 2017 Saat 06:03
Merhaba Kadir bey
Kızımız uzunca bi süredir sizin yönlendirmenizle x bacak 
Rahatsızlığıya ilgili tedavi görüyor. Bu anlamda size minnettarız.  Yakın bi zamanda tekrar kizimizin fotolarını göndereceğim size ama benim sorum hem İstanbulda hem de bulunduğumuz şehir samsunda arkadaslarim gittikleri doktorlar tarafindan artık devit 3 kapsülünun yasaklandığını söylenmiş. İstanbulda ayrıca bi eczacı da, kızımın anneannesi, uyguladığımız tedaviyi anlatınca sakın bi daha kullanmasınlar çocuk için zararlı diye söylemiş. Neden zararlı olduğunu da anlatmışlar ama aklımda kalmaDi açıkçası. Ben de size sormak istedim.bu duyduklarimiz gercek mi yeni bir gelişmemi yoksa yine türkiyenin sağlık adına ortaya attıkları ticari bir yalan mı? 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 May 2017 Saat 06:18
Tipik Turk doktor davranisi....  Bilmedigi veya beceremedigi bir tedavi oldumu, hemen "Tehlikeli" yaftasini
yapistirirlar... Turk doktorlari; Dvit3 Ampul kullanmasini bilmezler... Bilmedikleri icinde, bilene camur atarlar..
Ayni husus;  Biz Hacettepe'de,  kalp yetmezligi olan hastalara; Digitalizasyon uygularken, diger butun
Universite ve Devlet hastaneleri hem, "Digitalizasyon tehlikeli" derler, hem de, Digitalizasyon gereken
hastalari bize gonderirlerdi.. Zaten artik, Digital Nativelle'yi kullanabilen kalmadi, En kabadayisi; Digoxin
Sandoz kullanir..
Siz ben ne diyorsam ona bakin.... 40 seneyi geckin zamandan beri Dvit3 ampul kullaniyorum.. Hic bir
olumsuzluk olmadi.. 

Mesajı Yazan: ozlemtunc
Mesaj Tarihi: 25 May 2017 Saat 13:38
Cok tesekkur ederim..

Mesajı Yazan: cemcivan
Mesaj Tarihi: 25 May 2017 Saat 13:43
Hocam ben ve ogullarimda senede kullaniyoruz 2 hafta sonra senemiz yaklasiyor yalniz aile hekimi bize soyle dedi: Mersin zaten gunesli bi sehir gerek yok hele de yaz ayinda alacagin dvit ve gunes isigi vucudunuzda fazlalik yapar.peki sizce nasil?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 May 2017 Saat 20:14
En fazla Dvitamini eksikligi; Mersin gibi, Arabistan gibi ulkelerde goruluyor.. 
Asiri gunesten korunma yapiyorsaniz gerek var..
Ispat istiyorsaniz, Dvit3 seviyenize baktirin.. Sizde degilde(D vitamini kullandiniz) , hic Dvitamini
kullanmamis bir Mersinli de baktirin.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat