Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

püreye mama eklemek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=5735
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 16:36

Konu: püreye mama eklemek
Mesajı Yazan: Chaste
Konu: püreye mama eklemek
Mesaj Tarihi: 03 Mar 2008 Saat 12:41
Hocam merhabalar,6.5 aylık bebeğim anne sütünü sadece gece ve çok az emiyor ek gıdaya alıştı bir öğünümüz en az 120-160 arası değişiyor ancak devam maması almıyor biberon almadıpğı için mutlaka biberonla vermem gerekiyor mu?kahvaltısında ve muhallebiisnde alıyor.ben de içim rahat etmiyor meyvesine bazan ekliyorum püreye  toz halinde mama ekleyebilir miyim?Yoksa mutlaka suyla mı hazırlayıp kullanmalıyım? Suyla hazırlayınca da miktar arttığı için bitiremiyor.

Hocam bir de kabızlık için kuru erik suyula mama yapmamı önermiştiniz çok işe yaradı günlük 200 veya 300 cc mamayı bu şekilde sürekli vermem sorun yaratır mı?ya da arada bırakayım mı tekrar kabız olur diye korkkuyorum

Son olarak önerilerinizden çok faydalanıyorum çok teşekkür ederim..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 04 Mar 2008 Saat 23:46
Merhaba...
Püreye ekleyebilirsiniz. Erimesinde sorun olabilir mi, bilmiyorum. İlle de suyla hazırlamanız gerekli değil. Bir ay kullandıktan sonra erik suyunu azar azar on günde azaltın. Bakalım ne değişecek. Alışkanlık oluştu ise kullanmanıza gerek de kalmayabilir. Kullanılırsa da sakıncalı değil.. Meyve i suyu sonuçta... Sevgiler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat