Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sokakta düşme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57455
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 02:37

Konu: Sokakta düşme
Mesajı Yazan: akasya2213
Konu: Sokakta düşme
Mesaj Tarihi: 26 Haz 2017 Saat 12:30
Hocam tüm geçmiş soruları okudum fakat bizim durumumuz biraz farklı ev içi düşmelerin zararsız olduğunu soylemissiniz.fakat biz dışarda sert bir zemine betona dustuk.5 yaşında oğlum hamakta sallanırken alnının üstüne ve betona düştü.çok ağladı.kanama şişme yok.çok az morluk var.buz koydum.çok endiseliyim.aksi gibi evimizde değil küçük bir sehirdeyiz.ne yapmalıyım neye dikkat etmeliyim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Haz 2017 Saat 18:37
Dustukten sonra; agladigina gore ciddi bir seyi yok!! 
Hicbir sey yapmaniz gerekmiyor. 

Mesaj Tarihi: 26 Haz 2017 Saat 18:54
Hocam affınıza sığınarak birsey daha sorabilir miyim.burnunun ucu kızarmış demikki burnunun ucunu da vurdu.şekli bozulurmu burnunun.sizden baska soracak kimsem yok kusura bakmayin lütfen

Mesaj Tarihi: 26 Haz 2017 Saat 19:23
Burnun da; egrilik YOKSA,  yok demektir. 
Zaten; burun da, sekil bozuklugu yapacak kadar siddetli dusmelerde, asiri bir 'Burun Kanamasi' olur. 

Mesaj Tarihi: 26 Haz 2017 Saat 21:00
Nasıl içim rahatladı anlatamam.var olun.ellerinizden öperim

Mesajı Yazan: barbaros350
Mesaj Tarihi: 27 Haz 2017 Saat 12:24
Hocam merhaba 
Benimde 5 bucuk yasindaki oglum sehpadan dustu 5 gun once .cok kanadi ve sisti forumdaki daha onceki cevaplari okuyup yazma geregi bile duymamistim ama simdi endiselendim.kirilma olmasa bile sekil bozuklugu olabilir mi yani.suan burnu sis hala ama belirgin bir sekil bozuklugu yok.ama acimiyor diyor.sislikten sekil bozuklugunu anlamiyor olabilirmiyim.kanama dustugunde asiri oldu.2-3 dk sonra durdu birdaha da kanamadi.
Saygilar ellerinizden oper hayirli bayramlar dilerim.. 

Mesaj Tarihi: 27 Haz 2017 Saat 19:16
Gormeden bir sey diyemem.. Resim gonderin.  Onden ve yandan olsun. 

Mesajı Yazan: barbaros350
Mesaj Tarihi: 01 Tem 2017 Saat 13:36
Hocam sehirdisinda oldugum icin gonderemedim zaten oglumun burnundaki sislikler inince eski haline dondu burnu.ilk gun forumu okumam bile beni doktora gidip rontgen cektirmekten korudu iyiki varsiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat